Magazinul Online dispotrading.ro

de

Descriere

Firma Dispo Trading are ca obiect principal de activitate importul si comercializarea de articole unica folosinta dar si productia de uniforme de lucru si echipamente protectie. Ca urmare a experientei indelungate, am reusit sa castigam un segment important de clienti in domeniu de activitate echipamente protectie prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor pe care le-am oferit clientilor nostri.

Gama noastra de echipamente protectie se adreseaza in special industriei alimentare (fabrici, fast-food, supermarketuri etc.) si domeniului medical (spitale, centre medicale, farmacii, centre de infrumusetare, cabinete medicale etc.). Produsele de unica folosinta pot fi folosite si in domeniul cosmetic, constructii, service-uri auto etc.
Articole unica folosinta

Importam articole de unica folosinta precum: manusi unica folosinta (manusi latex, manusi vinil, manusi nitril, manusi polietilena, manusi CPE, manusi TPE), manusi examinare pudrate sau nepudrate, halate unica folosinta pentru domeniul medical sau alimentar, masti chirurgicale, bonete bufante, acoperitori maneci, botosi unica folosinta, manusi chirurgicale, sorturi unica folosinta, cotiere plastic, bikini unica folosinta, kimono unica folosinta, papuci unica folosinta, cearceaf parargil, folie impachetari si articole din hartie (role medicale, prosoape hartie, prosoape de hartie pliate, hartie igienica etc.).
Echipamente protectie lucru

Executam si personalizazam imbracaminte de lucru, comoda si functionala, din materiale de calitate, rezistente la conditii diverse de munca si usor de intretinut. Producem echipamente protectie complete, potrivite oricarui sezon (uniforme medicale, salopete lucru, combinezoane, veste vatuite, halate medicale, tricouri, bonete, pantaloni, sorturi, uniforme de lucru pentru industria alimentara, echipamente protectie pentru lucru la frig etc.).

Detalii Contact

Adresa Depozit: B-dul Theodor Pallady, Nr. 287 ( incinta IOR ), etaj 1 , sector 3, Bucuresti, Ilfov.
Adresa Birouri: Al. Madarasi, Nr. 7, Bl. D7, Sc. A, Ap. 3, Sect. 3, Bucuresti, Ilfov.
Tel: 0040 724 243385
Fax: 0040 21 6732812
E-mail: [email protected]

Website: www.dispotrading.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online dispotrading.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!