Magazinul Online Flrbirotica.ro

de

Despre Magazinul Online Flrbirotica.ro

FlrBirotica.ro vă pune la dispoziție o gamă larga si variata de birotica si papetarie cu promptitudine si profesionalism, atribute pe care le-am construit si imbunatatit in cei 10 ani de exeperienta, pentru ca business-ul tau sa prospere. Inca la inceput ne-am ocupat cu importul de birotica si papetarie, iar in prezent suntem specializati in distributia de produse de birotica și papetarie. Oferim produse de o calitate superioara la preturi avantajoase. Promptitudinea, seriozitatea, respectul fata de clienti si colaborarile de lunga durata pe care le avem cu acestia sunt doar cateva dintre atributele ce ne caracterizeaza intreaga actitivate.

La fel ca la inceput punem pasiune in ceea ce facem, pastram o legatura prietenoasa cu clientii nostri, ii ajutam mereu in luarea decizilor potrivite nevoilor lor si ramanem fideli motto-ului care ne-a determinat sa pornim aceasta afacere, lucrurile mici din jurul nostru sunt cele care ne ajuta sa realizam lucrurile mari.

Noi credem ca biroul nu este numai un spatiu in care iti desfasori activitatea de zi cu zi cu este un loc personal unde iti petreci mult timp si vrem ca tot acest timp sa fie unul placut si productiv, noi vrem ca fiecare birou sa fie personalizat dupa caracterul fiecaruia astfel incat activitatea ta sa fie cat mai usoara.

Detalii Contact Magazinul Online Flrbirotica.ro

Adresa: BD.TIMISOARA NR.84

Tel: 0214441870

E-mail: office[@]flrbirotica.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online Flrbirotica.ro

Website: flrbirotica.ro

Parerea ta conteaza!

Lasa un rating despre Magazinul Online Flrbirotica.ro ,
Ajuta viitorii clienti sa aleaga optim!