Magazinul Online originals.ro

de

Descriere

Povestea de succes Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

In parteneriat cu cele mai renumite branduri internationale de profil si datorita recunoasterii din partea clientilor, Originals s-a dezvoltat, de-a lungul timpului, devenind nu doar cel mai mare distribuitor de articole sportive din Romania, ci si lider de piata pe acest segment de produse.
Misiunea Originals

Misiunea Originals este aceea de a contribui la definirea si exprimarea identitatii stilistice si sociale a celor interesati de un stil de viata sanatos, performanta, pasionati de sport, diversitate si originalitate.

Contribuim la comunicarea si afisarea identitatii sociale a clientilor nostri nu doar prin produse de brand originale, dedicate oricarui context al vietii si cu un design permanent adaptat tendintelor in domeniu, ci, mai ales, facandu-i mandri de asocierea cu valorile brandului Originals si ale partenerilor nostri.
Viziunea Originals

Suntem ghidati in activitatea noastra de creativitatea modei, tendintele actuale si spiritul practic extras din stilul de viata al clientilor nostri.

Credem ca produsele originale si de calitate trebuie sa fie accesibile fanilor brandurilor pe care le comercializam.

Investim in oameni, servicii, parteneriate alese cu exigenta, astfel incat sa fim prima optiune a clientilor nostri.
Valorile Originals

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare on-line Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora.

Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Contribuim la crearea povestii de Succes a clientilor nostri si transpunem orice manifestare a succesului Originals in programe de fidelizare, beneficii si servicii special create pentru clienti.

Detalii Contact

Adresa: sos. Pacurari, nr. 59, bl. 549, sc. A, ap. 8, loc. Iasi, jud. Iasi, cod 700515
Tel: 0755 031 337, 0733 411 401, 0760 124 440
E-mail: contact[@]originals.ro, reclamatii[@]originals.ro, ecko-romania[@]originals.ro, comercial[@]originals.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online originals.ro

Website: www.originals.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online originals.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!