Magazinul Online protectstore.ro

de

Descriere

Societatea Marvel SRL a luat fiinta in anul 2001 ca o organizatie directionata catre distributia produselor cu caracter specific – echipamente de protectie personala si PSI.

Magazinul Online protecstore.ro va pune la dispozitie atat produse specifice nevoilor fiecarui consumator in parte cat si bunuri cu o larga arie de aplicabilitate. La putin timp dupa infiintare ne-am impus pe piata echipamentelor de protectie prin calitatea produselor, a serviciilor oferite si seriozitatea cu care am raspuns fiecarei solicitari. Produsele comercializate au aprobarea Ministerului Muncii, marcaj CE si sunt fabricate de producatori importanti: 3M, Ansell, Moldex, Cofra, Sir Safety, Reis, Marigold, Comasec, DuPont, Sioen, Uvex, JSP, Kimberly Clark, Panda, Bicap.Sediul societatii se afla in Suceava, insa ne desfasuram activitatea comerciala pe intreg teritoriul tarii, atat prin mijloace logistice proprii cat si prin intermediul curieratului rapid.

Fie ca aveti nevoie de echipamente de protectie a muncii sau de echipamente necesare pentru prevenirea si stingerea incendiilor (PSI), suntem convinsi ca va putem oferi solutia optima!

Detalii Contact

Adresa: Str. Traian Vuia, Nr. 15, Suceava, Suceava.
Tel: 0040 751 515504
E-mail: [email protected]

Website: www.protectstore.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online protectstore.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!