Magazinul Online renania.ro

de

Descriere

Suntem cel mai important furnizor de solutii si echipamente complete pentru securitatea si sanatatea in munca. Insa, inainte de toate, suntem un consultant si un furnizor de servicii. Credem in lucrul bine facut, in a asculta, a intelege, a actiona, in a cauta solutii, in a vedea posibilitati acolo unde aparentele vorbesc despre limite.

Consultanta si solutii complete – Suntem alaturi de clienti pe tot parcursul procesului de asigurare a protectiei la locul de munca. Evaluam nevoi si posibilitati, propunem solutii si produse si instruim angajatii in securitatea si sanatatea in munca.

Distributie – Detinem in prezent cea mai extinsa gama de produse din domeniu. Am selectat prin rigoare si experienta echipamentele cele mai performante si cele mai adecvate companiilor romanesti, de la zeci de producatori mondiali. Acestea sunt livrate clientilor din toata tara printr-un sistem de logistica propriu, eficient si rapid, in 24 de ore.

Export – Cu un sistem de distributie articulat, avem capacitatea de a activa cu succes si pe alte piete. Echipamentele Renania sunt utilizate astazi de companii din Bulgaria, Ungaria si Moldova, tari in care ne propunem sa fim din ce in ce mai activi.

Marci proprii – Cunoastem nevoile clientilor, presiunea bugetelor si intelegem specificul fiecaruia. Motivati de un tip de mentalitate de tipul „value for money”, respectand realitatile locale, am dezvoltat propriile marci Renania – Defender si Offshore – care ne permit sa raspundem mai bine standardelor tehnice si financiare ale clientilor nostri.

Productie – Timp de 8 ani am derulat productia pentru o serie de produse proprii. Astazi, capacitatea de productie este organizata independent si realizeaza, sub marca Vertiqual, echipamente de lucru la inaltime la cele mai ridicate standarde europene.

Birou propriu in China -Nu facem concesii in ceea ce priveste calitatea. Suntem prezenti cu o structura proprie in cea mai mare piata producatoare de echipamente, pentru a ne asigura ca produsele pe care le achizitionam direct de pe aceasta piata respecta integral standardele noastre de calitate, asteptarile legate de preturi si conditiile de livrare.

Detalii Contact

Adresa:

Tel: 0040265264817

E-mail: office[@]renania.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online renania.ro

Website: www.renania.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online renania.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!