Magazinul Online tarafashion.ro

de

Descriere

TaraFashion.ro este primul magazin online de haine din România. Creat dintr-o mare pasiune pentru haine, magazinul oferă tot ceea ce are nevoie o femeie specială, autentică, puternică şi plină de imaginaţie.

Suntem producători de îmbrăcăminte, iar hainele din magazinul Tara Fashion sunt confecţionate de noi, în secţiile de producţie din Bucureşti. Avem o experienţă de peste 15 ani în industria de textile. Am lucrat pentru branduri internaţionale precum H&M, Etam, TopShop, C&A, Oasis, Naf-Naf, Dorothy Perkins, Bay Trading, iar din 2005 colecţiile noastre poartă semnătura Tara Fashion. 80% dintre hainele disponibile în acest magazin online sunt producţie proprie, iar încălţămintea şi accesoriile care completează colecţiile noastre vestimentare sunt furnizate de partenerii noştri din ţară şi din străinătate.

Prima versiune a site-ului Tara Fashion a fost lansată în anul 2006. De la început, Tara Fashion a oferit cu îndrăzneală o interpretare proprie a ceea ce trebuie să însemne experienţa completă a cumpărăturilor online. Am devenit în scurt timp un reper pentru magazinele de haine debutante în mediul online şi continuăm să ne reinventăm pentru a fi mai aproape de tine. Credem în Comunitatea Tara pentru că ne-aţi convins că şi din spatele ecranelor putem crea legături şi momente magice. Am ajuns la cea de-a patra versiune a site-ului şi pentru că vrem ca totul să fie cât mai aproape de realitate şi de perfecţiune, Tara Fashion merge mai departe şi va îndrăzni mai mult.

Detalii Contact

Tel: 0758 109422
E-mail: suport[@]tarafashion.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online tarafashion.ro

Website: www.tarafashion.ro/

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online tarafashion.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!