Magazinul Online tinar.ro

de

Descriere

Ne stii magazinele de 20 de ani, de pe marile bulevarde, apoi din malluri: suntem cel mai cunoscut brand romanesc de moda. Iti daruim haine in tendinte, colorate si comode, in fiecare sezon. Indiferent cati bani ai in buzunar, sigur pleci de la noi cu ceva, pe langa zambete!

Mai oricine are o poveste cu o piesa TinaR care s-a asortat cu un zambet larg intr-un moment special din viata sa iar toate aceste povesti, nu altceva, fac istoria brandului nostru!

De 2 ani vindem si online cu mult succes: in 2013 am primit premiul de cel mai bun fashion e-shop din Romania la Gala e-Commerce! De pe www.tinar.ro poti cumpara atat colectiile TinaR, cat si colectiile unor branduri romanesti prietene si, surpriza, colectiile unor branduri internationale de renume.

Zilnic de bucuri de sute de noutati, hai cat mai des in vizita ca sa-ti clatesti ochii, ca sa te consulti cu noi si sa faci cele mai HOT achizitii! Ne gasesti pe Facebook cu updates de dimineata pana seara si cu privilegii pentru fanele si fanii TinaR.

Detalii Contact

Adresa: Piata Romana Bucuresti – Bd. Magheru nr 32-36
Tel: 0214080020
E-mail: comenzi[@]tinar.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online tinar.ro

Website: www.tinar.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online tinar.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!