Magazinul Online wildfashion.ro

de

Descriere

Wild Fashion este un magazin online, înfiintat în 2008, care vine în sprijinul femeilor sofisticate, sexy, energice si care vor sa fie remarcate prin stilul vestimentar.

Daca îti place sa fii mereu în centrul atentiei, iar monotonia nu are ce cauta în viata ta, atunci ai nimerit exact unde trebuia!

Gama de produse pe care o punem la dispozitia dumneavoastra este mereu în rândul noilor tendinte, uneori chiar cu un pas înaintea lor. Noi te ajutam sa îti adaptezi stilul vestimentar indiferent ca este vorba de o seara în club, o petrecere tematica sau un eveniment sofisticat.

Venim în sprijinul tau cu produse de calitate, la preturi accesibile pe care le poti avea la tine acasa în doar 24 de ore. În plus, la fiecare produs comandat te rasplatim cu puncte de loialitate care se transforma în voucher de reducere, pe care îl poti folosi la urmatoarea comanda.

Experienta capatata de-a lungul timpului ne-a ajutat sa ne îmbunatatim permanent gama de produse si oferte. Nu mai este nevoie sa îti dai ziua peste cap, umblând prin magazine, enervându-te în trafic sau suportând grosolania vânzatorilor. Îti oferim cel mai aproape magazin, chiar la tine acasa, unde te poti bucura de diversitatea si calitatea produselor disponibile, reduceri promotionale si timp nelimitat de decizie.

Fii Wild si Fashion în acelasi timp: pentru ca atunci când esti îmbracata adecvat, te simti mai bine, mai frumoasa, mai sexy si cu siguranta mai apreciata!

Detalii Contact

Adresa: Timișoara, Romania
Tel: 0722 159 497
E-mail: lenjerii[@]yahoo.com

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online wildfashion.ro

Website: www.wildfashion.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online wildfashion.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!