Magazinul Online zippler.ro

de

Descriere

Zippler.Ro este un magazin online nou si atragator, ce ofera o gama diversificata de articole vestimentare la preturi accesibile. In prezent vindem produse de tip Outlet ce apartin unor branduri de renume cum ar fi ZARA, Bershka, Pull And Bear, Diesel, Miss Sixty, Energie, Guess, Freesoul, Catbalou, Hammersmith, Wrangler, Blumarine, Moschino precum si alte firme cunoscute pe plan mondial. Stim cat de important este sa arati bine, prin urmare, este esential ca preturile noastre sa fie accesibile pentru toata lumea deoarece „noi credem ca moda este un drept si nu un lux!”

Fiecare zi este o prezentare de moda si lumea este podiumul tau, de aceea zi de zi ne propunem sa iti oferim o paleta larga de articole vestimentare, din care tu vei gasi cu siguranta hainele care sa te puna in valoare si care sa iti defineasca stilul. Consultati cu incredere cataloagele noastre care va ofera imbracaminte pentru toate gusturile, varstele, dimensiunile si mai ales pentru toate buzunarele.

De asemenea oferta noastra de produse se adreseaza si proprietarilor de magazine din Romania. Zippler.ro ofera stocuri de sezon, stocuri pentru deschiderea de magazine si totodata asiguram continuitate in aprovizionarea magazinelor cu marfa. E timpul sa renuntati la marfa de calitate indoielnica si sa comercializati doar haine originale ce va garanteaza succesul. PRETURILE sunt aceleasi sau chiar mai mici. Puteti cumpara marfa atat in cantitati mari cat si in cantitati mai mici cu posibilitate de a negocia in functie de cantitatea achizionata. Ne dorim sa te facem sa revii pe Zippler.ro si sa descoperi surprizele pe care ti le-am pregatit.

Zippler.ro – magazin online Outlet ce se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Vindem doar branduri 100% originale. Site-ul nostru poate fi solutia perfecta pentru persoanele care doresc sa isi mareasca garderoba sau vor sa faca un cadou cuiva si s-au saturat de magazinele care vand la preturi exagerate.

Detalii Contact

Tel: 0745585364
E-mail: office[@]zippler.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online zippler.ro

Website: www.zippler.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online zippler.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!