Cele mai simple – una dintre cele mai vechi forme de viață, care dens trăiește pe Pământ. Nu este surprinzător faptul că cel puțin o dată în viața noastră, fiecare dintre noi este supus infestărilor parazitare, indiferent de tipul de activitate, sex sau vârstă. Cum să vă protejați de ”oaspeții nedoriți” și să scăpați de paraziți fără a afecta organismul? Detalii în articol.
Tipuri de paraziți
Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, peste 4,5 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de invazie parazitară și anume ea provoacă peste 16 milioane de decese în fiecare an. În Europa, fiecare al 3 locuitor este infectat de această boală, mai mult de 20% dintre aceștia sunt copii.
S-a dovedit că organismul uman poate ataca simultan mai mult de 15 soiuri de protozoare, sunt considerate cele mai populare soiuri de infecții parazitare:
- geohelminthiasis – infecție cu paraziți care își petrec unul dintre ciclurile de viață în pământ (rămân invazivi mai mult de 7 ani);
- zooantroponozele – infestări parazitare caracteristice atât oamenilor, cât și animalelor;
- antroponozele pure – infestări parazitare care apar exclusiv la om.
Doar un specialist poate face un diagnostic precis, deci dacă ați observat primele simptome, trebuie să mergeți imediat la clinică pentru teste.
Sursele invaziilor parazitare
Din păcate, suntem literalmente înconjurați de paraziți și sursele de infecție pentru oameni pot fi:
- suprafețe obiectelor în transportul public, apartament sau loc public;
- produse alimentare care nu au fost suficientă curățate sau tratare termică (legume și fructe slab spălate, pește crud, carne etc.);
- apa de la robinet (folosind apă fără filtre speciale, ne expunem sănătatea la riscuri semnificative);
- animale de companie (pisicile, câinii și alte animale de companie sunt purtători direcți ai diferitelor tipuri de paraziți);
- locuri de joacă și cutii cu nisip (întotdeauna există un risc de infectare cu paraziți în locurile în care se adună mulți copiii).
Dar una dintre cele mai frecvente cauze ale invaziei parazitare este nerespectarea banală a regulilor simple de igienă personală. Dacă nu vă spălați mâinile după ce ați venit acasă, nu utilizați antiseptice, nu curățați în mod regulat casa și nu monitorizați starea de sănătate a animalelor de companie — riscul de infecție crește potențial.
Metode moderne de prevenire
- Desigur, principala metodă preventivă poate fi considerată respectarea regulilor de igienă personală — această metodă este accesibilă și eficientă și este cel care este cu adevărat capabil să ne protejeze organismul.
- De asemenea, este important să curățați în mod regulat întregul spațiu de locuit, folosind dezinfectanți. Nu uitați de spălarea podelelor, dacă este posibil, utilizați mopuri cu aburi.
- Protejați alimentele de insecte și animale de companie. Când cumpărați produse, acordați atenție calității, certificatelor de siguranță și locurilor de depozitare. Nu mâncați niciodată legume și fructe slab spălate și decojite, carne și pește care nu au fost tratate termic.
- Respectați echilibrul de apă, dar nu beți apă dintr-o sursă centralizată. Apa îmbuteliată este mai sigură și recomandată pentru utilizare.
- 5. O dată la șase luni, efectuați o curățare complexă și blândă a organismului cu ajutorul unor remedii pe bază de plante dovedite. Vermixin este un agent antiparazitar de nouă generație pe baza uleiului vegetal de cânepă. Contribuie l o curățare blândă a organismului din interior, ajutând la scăderea paraziților. Crește imunitatea generală și ajută la îmbunătățirea activității tractului gastro-intestinal. Vermixin este disponibil într-o formă convenabilă de capsulă, fără gust și miros pronunțat, ceea ce simplifică procesul de administrare.
Caracteristicile tehnologice ale fabricării produsului asigură livrarea orientată a substanțelor biologic active și siguranța acestora în timpul transportului la locul de acțiune. O formulă echilibrată, în care fiecare componentă completează și îmbunătățește efectul reciproc, se bazează pe principiul sinergiei.
Uleiul de cânepă se descurcă în mod eficient cu reducerea numărului de paraziți din organismul uman și eliminării deșeurilor lor din organism. Ajută la creșterea imunității generale și restabilește funcționarea normală a tractului gastro-intestinal. Omega-3 ajută la normalizarea metabolismului și au proprietăți antiinflamatorii, în timp ce Omega-6 oferă un sprijin general puternic a organismului.
Produsul Vermixin se diferențiază favorabil cu multe de pe piață. Compoziția bazată pe componente vegetale mărește nivelul de siguranță al capsulelor, minimizează numărul de efecte secundare și face acțiunea Vermixin mai blândă.
Formatul convenabil al capsulelor nu va cauza dificultăți în recepție, iar mecanismul combinat de acțiune asupra diferitelor tipuri de paraziți oferă o gamă largă de aplicații.
Combinația de acțiune antihelmintică cu antiinflamatoare și antiseptice crește semnificativ eficacitatea. Vermixin are activitate antiparazitară fără a provoca dezechilibru microflorei.
Urmați metodele de prevenire și fiți sănătoși!
0 Comentarii