Italienii impun un stil de viata non protocolar si extrem de inventiv. Aceste calitati sunt de fapt ingredientele progresului. Atunci cand te opui tiparelor prin creativitate si spirit speculativ oferi lumii progres si noi standarde sociale. Cel mai la indemana exemplu in acest moment in ceea ce inseamna progres oferit lumii de civilizatia italiana este, pe langa tot ceea ce inseamna elemente culturale si sociale, bucataria specific mediteraneeana.
De ce trattoria si de ce tocmai Trattoria Buongiorno?
Este cvasicunoscuta notiunea de pizza si pizzerie. Un loc in care intr-un mod rapid este preparata un sortiment culinar usor de transportat si de consumat. Este prezent aceasta notiune asimilata cu cea de de restaurant italian.
Nu exista restaurant italienesc fara pizza. E asemeni sarmalutelor cu mamaliga dintr-un restaurant specific romanesc. E un blazon, o carte de identitate a tuturor restaurantelor italiene.
Insa ce este trattoria? Un local de mici dimensiuni ce apartine prin definitie unei familii. Toti membrii familiei participa la activitate. De la prepararea produselor pana la servirea acestora. Prin urmare, acolo este multa buna-dispozitie si multa caldura. Clientii devin membri fideli ai trattoriei. Meniul, nu foarte variat, este unul pe gustul clientilor sai.
Ceea ce a “importat” Trattoria Buongiorno atunci cand a decis folosirea conceptului a fost calitatea produselor si buna-dispozitie, ingrediente necesare oferite clientilor sai.
Un model de afacere de familie cu caracter culinar a devenit un standard de calitate pentru TrattoriaBuongiorno, un restaurant italienesc cu nume solid in piata. Oferta gastronomica este modelata pe ceea ce consuma cu predilectie clientii sai fidelizati, iar o picatura de tehnologie oferita prin TrattoriaBuongiorno.ro pune alaturi de traditionalismul trattoriei o nota de fluenta in procesul de servire.
Ce poate fi mai facil decat comandarea unui meniu printr-o aplicatie mobila si plata acestuia direct din aceeasi aplicatie.
0 Comentarii