Ce ar trebui să mâncăm pentru a slăbi într-o lună

de

Răspunsul cel mai potrivit la întrebarea ce trebuie să mâncăm pentru a slăbi într-o lună depinde foarte mult de noi și de felul în care ne alegem alimentele cele mai bune care să ne ajute în acest sens. Dacă dorim să pierdem în greutate, va trebui să fim inteligenți în ceea ce privește nutriția pe care o vom avea de aici înainte. Sunt necesare niște schimbări în alimentație, altfel nu vom vedea rezultatele dorite nicicum.

Un aliment sănătos este acela pe care îl putem consuma fără grija că ne putem îngrășa din cauza lui și care ne va ajuta să ne menținem în formă. Dacă reușim să adăugăm în dieta noastră alimentele care urmează să vi le prezint, cu siguranță vom avea parte de surprize plăcute și vom observa cum kilogramele în plus se topesc pur și simplu.

Iaurtul

Conține foarte multe vitamine și minerale și este benefic pentru organism deoarece este bogat în calciu și bacterii bune care stimulează procesul de digestie, ajutând la eliberarea tensiunii abdominale provocată de gaze. Consumând în mod regulat iaurt (de preferat, unul cât mai natural și cu cât mai puține grăsimi), veți putea să vă mențineți mai bine în formă și să scăpați de excesul de grăsime din corp în mod eficient.

Legumele verzi

Sunt o alege foarte bună pentru aceia dintre voi care doresc să slăbească, indiferent de perioada de timp în care și-au propus să facă acest lucru. Se știe destul de bine că legumele sunt o foarte bună sursă de fibre, minerale și vitamine. Ca atare, prin consumarea de legume verzi, vă veți simți mai sătui, datorită fibrelor din ele care ajung în organismul vostru.

Nu veți mai simți nevoia să mâncați des, veți avea un metabolism mai bun, veți ține sub control caloriile și, normal, veți slăbi.

Fasolea neagră

Dacă vă doriți să scăpați de kilogramele în plus, v-aș recomanda să nu ignorați fasolea neagră. Ea ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și reduce riscul apariției bolilor cardiovasculare. De asemenea, datorită conținutului ridicat de fibre, ea ajută și la arderea mai eficientă a grăsimii, este sățioasă și benefică pentru metabolism. Fasolea neagră se poate consuma oricând, sub orice formă, inclusiv în ciorbe sau supe.

Orezul brun

Întărește metabolismul și ar trebui consumat mult mai des față de cel alb. Conține foarte multe fibre, previne ateroscleroza și reduce riscul bolilor de inimă.

Kiwi

Este un „super fruct”, bun în curele de slăbire. La fel ca și orezul, și el conține fibre din belșug, dar și potasiu și vitamina C.

Ouăle

Pot fi și ele eficiente într-o cură de slăbire datorită nivelului ridicat de proteine pe care îl au. Sunt bune și la suprimarea senzației de foame. Consumați câte două ouă fierte cu o felie de pâine la micul dejun și veți ajunge să aveți greutatea dorită în scurt timp!