Ce mai purtăm toamna asta?

de

Toamna este perioada perfectă pentru a ne reînnoi garderoba? De ce? Tocmai spunem adio hainelor de vară, le punem la naftalină până la următorul sezon și ne gândim cu ce să le înlocuim. Hainele de anul trecut sunt cool, însă parcă se simte nevoia de ceva nou, plutește în aer nevoia de o garderobă trendy. Nu-ți fă griji, suntem aici să-ți sărim în ajutor pentru a alege cele mai potrivite ținute pentru această toamnă.

1. Blăniță

Nu ne referim aici la blană reală, absolut deloc, suntem foarte pro să ne menținem finanțele peste linia de plutire și ne dorim să păstrăm cât mai multe animale pe planetă.

Deci, ne referim la blană falsă, cât mai multă! Un plus de pufoșenie va adăuga un aer misterios și dramatic oricărei ținute. Astfel, dacă tocmai te-a părăsit fostul, scoate blănița din dulap și te vei simți ca o divă pentru restul zilei!

2. Dor de școală

Într-un mod ironic (sau nu) hainele ce arată ca și ținutele școlare sunt în mare trend în acest sezon. Să nu ne gândim aici la uniforme tipice, ci mau mult genul de look ce îmbină o fustă neagră, o cămașă simplă albă și un ghiozdan, de ce nu? În plus, astfel îți vei aduce aminte cu melancolie de anii tinereții, fără a mai trebui să treci prin stresul notelor.

3. Sacou oversize

De regulă ne plac ținutele oversize deoarece reprezintă acea linie fină dintre feminitate și genul neutru pe care ne-o dorim în unele zile mai puțin glorioase. Iar în această toamnă sunt în top sacourile XXL. Astfel, dacă ai o zi proastă, combină un tricou Mickey Mouse cu un sacou negru oversize și vei obține o ținută nu doar trendy ci și care te va bine dispune.

4. Carouri

Carourile de regulă reprezintă punctul acela în care știi cu siguranță că a venit toamna. Au pur și simplu acel iz care reprezintă mereu zilele reci, zilele răcoroase și se îmbină perfect cu frunzele multicolore. Carourile sunt ceva ce nu par să iasă vreodată din trend, indiferent de sezon. Astfel, cu o fustă în carouri nu vei putea da greș.

5. Piele falsă

Urmând ideea de mai sus pe care am folosit-o la blănița falsă, ne dorim cât mai multă piele la vedere în această toamnă, însă falsă! Look-ul de fată rea, de motociclistă puternică ce nu se lasă călcată în picioare nu dă greș. Iar plusul din acest sezon este că le poți asorta cu ce vrei tu. Investește într-o giacă cool din piele ecologică și o poți purta toamna și iarna cu fuste, cu pantaloni, cu cămăși sau sacouri!

6. Toamnă boemă

Din fericire acest trend care a fost pe val întreaga vară nu se lasă dat la o parte și avem parte și toamna de cele mai vii culori și modele specifice stilului boem. Astfel, cu o rochie colorată boemă sau o fustă maxi boemă vei putea menține dorul de călătorie și vacanță aproape pe tot timpul sezonului rece. Un plus este că acest stil îl poți asorta foarte ușor cu accesorii maxi, pentru un plus de creativitate.

Pst, la final de drum îți mai dăm o veste bună. Pe Crazy-Deals.ro vei găsi un premiu pentru cea mai trendy persoană a sezonului: un cod reducere Sinsay sau un voucher Fashion Days care te va ajuta să îți completezi garderoba de toamnă chiar în acest moment! Bucură-te astfel de cele mai cool tendințe ale sezonului la un super preț!

 

Sursa Imagine Jakob Owens / Unsplash