Ce nu știai despre președinții S.U.A.

de

Înainte de a trece la enumerarea celor 5 lucruri pe care nu le știați despre președinții americani, să vedem mai întâi cu ce se ocupă și cine este, în câteva cuvinte, aceste personaj considerat a fi unul dintre cele mai puternice la nivel mondial.

Președintele Statelor Unite ale Americii (abreviat, uneori, POTUS = President of the United States) deține, simultan, două funcții: este atât președintele acestei țări, cât și șeful guvernului. Printre altele, conform Constituției americane, persoana care ocupă acest post mai este și comandantul suprem al forțelor armate. El deține puterea executivă și are dreptul de a aplica legea federală, poate numi executivul federal, diplomații și ofițerii judiciari și are dreptul de a ratifica tratate cu alte puteri ale lumii, dar numai după consultarea prealabilă a Senatului.

Cel care ocupă, în prezent, această funcție, este Barack Hussein Obama, al 44-lea președinte din istoria Americii și primul de culoare. El locuiește la Casa Albă, are un mandat de 4 ani (putând ocupa, maximum, 2 mandate succesive) și un salariu de aproximativ 400000 de dolari pe an. Primul președinte din istoria Statelor Unite a fost George Washington, care și-a început mandatul la data de 30 aprilie 1789.

Acestea sunt, pe scurt, doar o parte din informațiile pe care le știți despre președintele american (sau, dacă nu le știați, le-ați aflat acum). Să vă prezint, însă, unele și mai interesante. Voi începe cu numărul 1..

1. Majoritatea președinților Statelor Unite au fos Masoni de Gradul 33 – Această societate secretă, ocultă, deține controlul multor națiuni de pe planeta noastră. Există multe documente care să ateste aceste spuse și, deși mulți dintre acei președinți susțin că ar fi fost creștini, acest lucru ar trebui să ridice semne de întrebare, deoarece masoneria și creștinismul nu pot merge mână în mână, tocmai datorită caracteristicilor principale ale masoneriei.

Alături de președinții Statelor Unite, din Masonerie au mai făcut parte și personaje precum Stalin, conducătorul Uniunii Sovietice, sau Winston Churchill, prim ministru al Marii Britanii în cel de-al doilea război monidal. Lor li s-au adăugat și unii astronauți sau mare parte din fondatorii diverselor corporații cunoscute la nivel global.

2. Majoritatea președinților americani sunt înrudiți între ei – Dintr-un număr de 43 de președinți care s-au perindat la putere de-a lungul secolelor, 34 dintre ei sunt rude îndepărtate ale regelui Carol, care i-a condus pe Franci și Imperiul Roman în jurul anului 800 după Hristos. S-a mai stabilit, de asemenea, că 19 dintre ei sunt descendenți direcți ai regelui Eduard al treilea. Se zvonește că, persoana care este cea mai apropiată, ca grad de rudenie, de acest rege, va câștiga și alegerile prezidențiale.

3. Întorcându-ne un pic la ce am spus la punctul 1, se spune că toți președinții masoni au fost implicați în ritualuri oculte. Unele surse susțin că una dintre locațiile alese pentru astfel de ritualuri este Bohemian Grove, un loc în care persoanele din societățile oculte se strâng în fiecare vară, aducând ofrande și sacrificii unei statui de 12 metri, înfățișând o bufniță pe nume Moloch, considerată a fi un fel de zeu pentru aceștia.

4. Au existat un număr foarte mare de „coincidențe” între asasinarea lui Abraham Lincoln și cea a lui John F. Kennedy. Lincoln a fost congressman ales în anul 1846, Kennedy a fost congressman ales în 1946. Lincoln a ajuns președinte la Casa Albă în 1860, iar Kennedy, în 1960. Ambii erau îngrijorați pentru soarta drepturilor civile. Soțiile ambilor președinți au suferit pierderea unui copil pe durata șederii la Casa Albă.

Ambii au fost asasinați într-o zi de vineri, fiind împușcați în cap. Iată un lucru și mai ciudat.. Președintele Lincoln a avut un secretar pe nume Kennedy, în timp ce Kennedy a avut un secretar pe nume Lincoln! Amândoi au fost succedați de o persoană pe care o chema Johnson. Lincoln a fost succedat de către Andrew Johnson, născut în 1808, Kennedy, de Lyndon Johnson, născut în 1908!

Lincoln a fost asasinat de către John Wilkes Booth, care era născut în 1839, iar Kennedy a fost asasinat de către Lee Harvey Oswald, născut în 1939. Numele ambilor asasini aveau un număr de 15 litere. Asta nu este tot!

Abraham Lincoln a fost împușcat pe când se afla în Teatrul Ford, iar Kennedy și-a pierdut viața în limuzina sa prezidențială, Lincoln, făcută de compania Ford. După ce l-a împușcat pe Lincoln, asasinul său a fugit să se ascundă într-un depozit. Asasinul lui Kennedy l-a împușcat pe acesta dintr-un depozit aflat pe ruta pe care se deplasa convoiul prezidențial, după care a fugit și s-a ascuns într-un teatru!

5. De multe ori s-a putut vedea că președinții Statelor Unite au avut strânse legături cu diverse firme, companii și corporații pe care au ținut să le favorizeze mai mult decât pe poporul american. În acest fel, se poate spune că democrația a avut de suferit, legile astfel adoptate nefiind în favoarea publicului american, ci mai mult în favoarea corporațiilor prietene!