Tehnologia si viata sociala

de

Viata oamenilor s-a modificat de la aparitia calculatoarelor, Internetului si smartphone-urilor. Nimic in lume nu a adus schimbari mai drastice in viata oamenilor decat aceste trei lucruri care au devenit necesitati de baza

. Internetul a dat nastere la o conectivitate cu totul diferita si la alt nivel. De exemplu, retelele sociale este tot ce conteaza in ziua de astazi. Site-urile de social media precum Facebook, Linkedln si Twitter conecteaza oamenii cu prietenii lor, familia si orice alta persoana cu care doresc sa interactioneze.

 

Este precum o intreaga retea de oameni care interactioneaza cu altele. Acest lucru ii face pe oameni sa fie constienti de alte activitati, ceea ce este uimitor. Vietile personale sunt mai aproape ca oricand, toate acesta din cauza conectivitatii la Internet.

Tehnologia pentru viata personala

In mod similar, unele aplicatii cool de pe Smartphone permit conectarea prietenii si familia tot timpul. Aplicatiile precum WhatsApp si Viber permite sa suni sau sa trimiti mesaje oricui doresti, fara alti bani cheltuiti. Mai mult decat atat, Snapchat este noul trand in ziua de azi in care poti sa-ti crezi povestea de zi cu zi si sa partajezi cu persoanele de contact ca sa vada ceea ce faci.

Tehnologia pentru cresterea profesionala si academica

Se crede ca o persoana care este expert in Microsoft Office poate lucra efectiv si mai eficient decat cineva care nu are o calificare. Toti studentii lucreaza in Word pentru a face eseuri corecte din punct de vedere gramatical si ortografic. Alte sarcini sunt realizate in Word si Excel. In mod similar, prezentarile din toata lumea, fie academice sau profesionale sunt dezvoltate in Microsoft Power Point, care permite adaugarea de text, imagini, clipuri video, audio si multe altele.

 

Odata cu inventarea smartphone-urilor, MC Office se poate folosi si pe smartphone-uri prin aplciatii. Oriunde ai fi, poti deschide cu usurinta, edita sau crea documente pe telefon. De asemenea se poate face on-line prin intermediul Google Docs. Accesarea datelor de oriunde este posibila si acolo unde nu este nevoie de rescriere, in cazul in care datele nu sunt salvate offline.

Tehnologie pentru sanatate

Avand grija de tine a devenit mai usor ca oricand, prin utilizarea tehnologiei. Stiintele medicale au incorporat utilizarea tehnologiei pentru a dezvolta utilaje pentru diagnostice si tratamentul bolilor.

 

Tehnologiile in domeniul medical stiintific, cum ar fi dispozitivele de scanare RMN, echipamentele chirurgicale si multe alte dispozitive s-au facut datorita progreselor tehnologice. Industria farmaceutica a inregistrat o crestere extraordinara prin producerea noilor medicamente pentru tratarea bolilor, ce nu aveau niciun leac inainte. Mai mult decat atat, dispozitivele mici sunt create pentru oamenii care se pot diagnostica si trata acasa.

De exemplu, dispozitivul de verificare a tensiunii arteriale evidentiaza rata pulsului si a tensiunii arteriale. Numeroase lucruri, cum sunt si acestea au facut diferenta in viata oamenilor.