Este bine sa alegem operatiile estetice?

de

Odata cu inaintarea in varsta, ne preocupam mai mult de felul in care aratam. In mod evident, corpul, pielea si infastisarea noastra nu mai este la fel ca in tinerete. Aceste lucruri fac parte din evolutia noastra, iar o parte din factorii care contribuie la schimabrile pe care le suferim sunt alimentatia, nivelul de stres la care ne supunem, lipsa unei ingrijiri corespunzatoare a tenului si a pielii in fiecare anotimp, si nu numai.

Nu este o necesitate, insa operatiile estetice au devenit destul de cunoscute la noi in tara, mai ales in randul vedetelor. Deseori au tendinta de a apela la acest mici trucuri, chiar si in situatiile in care nu este necesar. Cel mai important este ca atunci cand luam aceste decizii, sa avem o limita in ceea ce priveste folosirea acestora.

Ne putem mentine coprul tanar mai mult timp daca ne stabilim cateva reguli de ingrijire si cel mai important un stil de viata sanatos.

Primele semne al imbatranirii vin odata cu ridurile de expresie care se intalnesc la majoritatea persoanelor. Odata cu trecerea timpului, pielea devine mai moale, scade elasticitatea acesteia, iar una dintre optiunile femeilor este implantul cu botox.

Chiar si genetica are un rol important in felul in care ne transformam. Genele bune ne pot ajuta sa inanintam in varsta fara a apela la asttfel de interventii. Nu toate femeile sunt adepte ale acestor trucuri de infrumusetare, incercand prin mentinerea unui stil de viata sanatos, si anume consumul de alimente cu antioxidanti, lichide si folosirea unor proceduri nechirugicale sa aiba imaginea dorita mai mult timp.

In afara de beneficiile vizibile pe care le aduc aceste operatii, trebuie sa luam in considerare si costurile acestora. Probabil la un moment dat am cautat despre acest lucru si cu siguranta am observat preturile piperate pe care nu ni le putem permite, numai daca lucram intr-un anumit domeniu , iar salariul este suficient de mare pentru a acoperi aceste nevoi.

Tehnicile de infrumusetare au evoluat destul de mult, provocand chiar si situatii nefavorabile pentru vedetele care nu au reusit sa-si tina in frau nevoia de a intervenii asupra aspectului fizic, existand numeroase cazuri in care rezulatele au fost neplacute.

Consultarea cu un specialist in domeniul chirurgiei, te va ajuta cu siguranta sa determini care sunt zonele nefavorabile si ce imbunatatiri sunt necesare sau nu pentru a arata in felul dorit. Femeile sunt cele care „vaneaza” aceste metode, dorind sa arate impecabil pana la o varsta destul de inaintata.