”Hai să-ți spun o poveste care poate fi despre tine” vs. ”Click aici!”

de

De câte ori ai reacționat pozitiv la prezenta online a unui brand doar pentru că a spus o poveste cu care ai empatizat? De câte ori te-ai grăbit să închizi un articol când a încercat să-ți bage pe gât un produs grăbit?

Pentru noi, brandul tău este mai mult decât un produs. Este o poveste. A ta sau a clientului final.

WebSem este echipa care îți face povestea cunoscută. SEO și WebDesign sunt instrumentele noastre.

Salut, sunt WebSem și vreau să cresc prezența ta online. Vreau să ai prieteni noi și, împreună, să construim o comunitate online puternică și numeroasă. Sunt o companie multinațională, cu o experiență de peste 7 ani în Web Design și SEO și un portofoliu de peste 100 de proiecte online. Dar mai ales, sunt formată dintr-o echipă experimentată și pasionată de mediul online. Și de povești.

SEO nu este doar un acronim, este șansa de a fi auzit! Web Design nu este doar un artificiu de grafică, este cartea de vizită după care te judecă o planetă întreagă.

Rezolvarea proiectului se concentrează pe sufletul companiei tale și generează conținut personalizat la un nivel înalt al calității. Conceptele livrate de WebSem, atât WebDesign, cât și materialele SEO, sunt create pentru oameni în cel puțin aceeași măsură în care sunt create pentru motoarele de căutare și măsurare.

Seriozitatea este cea mai importantă pentru noi, chiar dacă stăm la povești. Aderăm la standardele internaționale ale internetului și bunului simț (https, return policy, protecția consumatorului, confidențialitatea datelor personale, copyright pentru toate materialele folosite, garanție, securitate și support).

Ne pricepem de minune la elementele tehnice din toate domeniile web: hosting, web design și programare web, grafică avansată, SEO, SEM, social marketing, aplicații smartphone, aplicații Facebook, Adwords, fotografii și filmări profesionale etc. Concept unic și plan pe 1 an de Online Business și Digital Marketing.

Știm că trebuie să fim succinți pentru a păstra atenția. Dragă cititor, dragă brand, dragă companie de anvergură ori în plină dezvoltare… Hai să stăm la povești!

websistem.ro