Lantisoare suzeta

de

Adio nopti nedormite pentru parinti si capriciile frecvente ale copilului, atat in ​​timpul zilei cat si in timpul noptii. Copilului de cateva luni incep sa-i iasa dintii, dar mai intai erup. Sarcina numarul unu a mamei si a tatalui  este de a face cat mai usor posibil ca acesta sa sufere si sa reduca la minimum senzatiile dureroase. Pentru a face ca o astfel de sarcina dificila, sa devina una usoara, este suficient sa cumperi un lantisor suzeta,  care poate fi amplasat deasupra patutului la nivelul mainilor, pentru ca acesta sa o poata apuca si-si ocupe timpul cu ea.

Un astfel de lantisor suzeta interesant pentru bebelusi, este “Zambet discret” care poate fi personalizat cu numele copilului. Acesta este confectionat din materiale naturale, fara sa prezinte niciun pericol pentru bebelus. Este realizat din bilute de culoare roz combinat cu bilute de culoare albastra. Suzeta care va fi bagata in gura, nu prezinta niciun pericol pentru bebelus, iar lantisorul de asemeni, nu prezinta niciun pericol. Este asamblat foarte bine, chiar cu simt de raspundere, iar in cazul in care se murdareste, acest lant impreuna cu suzeta pot fi spalate sau dezinfectate in cazul in care au cazut pe jos. Pentru copil acest lant suzeta este amuzant si distractiv, reprezentand o curiozitate pentru micut. Pentru diversificare, acesta are amplasata si o floricica de culoare roz.

Un alt tip de produs, este lantul suzeta cu jucaria “cel mai bun prieten” care poate fi purtata chiar si la carucior. Este personalizat cu numele copilului, realizat cu bilute pentru fiecare litera, iar in completare de o parte si de alta a numelui, sunt amplasate bilute de diverse culori, continuand cu un clips pentru prindere la un capat, iar la celalalt capat avand o jucarioara in forma de ursulet, lantisorul fiind incheiat cu trei bile de culori diferite in capul ursuletului. Sistemul de prindere cu clips poate fi adaptat oricarui tip de carucior. Tinand cont de culoarea lui, suzeta cu lantisor este potrivita pentru baietei si mai putin pentru fetite. Desigur exista si alte versiuni cu bile in culori specifice fetelor.

In functie de forma lor, se disting mai multe tipuri de lantisor suzete:

  • Lant suzeta si jucarii “Topaind printre norii albastrui”
  • Lant suzeta si jucarii “Hai la drum”
  • Lant suzeta si jucarii “Albastrel”
  • Lant suzeta si jucarii “Rosalinda”
  • Lant suzeta si jucarii “Ursoaica imbujorata”
  • Lant suzeta si jucarii “Ursuletul nazdravan” si multe altele.

Lantul suzeta este un dispozitiv foarte popular pentru cei mai tineri dintre copii si este ideal pentru perioada aparitiei primilor dinti.  Deoarece acest accesoriu este montat fara probleme pe marginea patutului, a landoului sau a bluzei copilului, va putea prezenta un  interes pentru bebelusi, iar parintii nu trebuie sa-si faca griji ca acesta va scapa din greseala noua lui suzeta cu jucarie.

Un astfel de accesoriu este o optiune ideala pentru ca bebelusul sa se calmeze, rontaind din suzeta si jucandu-se cu jucaria atasata acesteia. Astfel, copilul nu numai ca va simti o usurare a disconfortul din timpul eruptiei dintelui, dar, de asemenea, se va distra cu jucaria. Pe langa faptul ca jucaria calmeaza starea de nervozitate a copilului caruia ii ies dintisorii, acest accesoriu influenteaza pozitiv si dezvoltarea abilitatilor si miscarilor motorii.