Secretele unui styling profesionist

de

Cau╚Ťi un styling ca la salon ╚Öi un look profesionist pentru p─ârul t─âu? Samponul profesional ti-ar putea fi de ajutor.

Fie c─â ai p─ârul scurt sau lung, vopsit sau nevopsit, alegerea ╚Öamponului trebuie s─â fie o decizie ├«ndelungat─â ╚Öi bazat─â pe nevoile fiec─ârui individ. Nu te po╚Ťi baza, ca ├«n alte cazuri, pe faptul c─â prietenei tale ├«i prie╚Öte ╚Öamponul x. Este foarte important s─â g─âse╚Öti ╚Öi s─â folose╚Öti ╚Öamponul care ╚Ťi se potrive╚Öte, astfel p─ârul t─âu va ar─âta s─ân─âtos ╚Öi va atrage toate privirile.

Dincolo de legende ╚Öi supersitii, p─ârul a╚Öa cum am mai spus este un element de baz─â al imaginii noastre. Dac─â p─ârul este ├«ngrijit, s─ân─âtos ╚Öi frumos, atunci imaginea noastr─â este una favorabil─â. Este ├«ns─â destul de greu s─â ne men╚Ťinem p─ârul s─ân─âtos ╚Öi frumos ╚Öi din cauza multitudinii de factori nocivi.

Factori nocivi s─ân─ât─â╚Ťii p─ârului

Supus la diverse agresiuni, p─ârul ajunge s─â se degradeze, pierz├ónd o parte din aminoacizii esen┼úiali. Rezultatul: un p─âr slab, tern, lipsit de str─âlucire sau vitalitate ┼či dificil de coafat. Factorii care pot afecta s─ân─âtatea p─ârului dumneavoastr─â pot fi de dou─â feluri: mecanici ╚Öi chimici.Factorii mecanici agreseaz─â p─ârul, produc├óndu-i leziuni, ├«n timp ce factorii chimici ac┼úioneaz─â prin schimbarea structurii chimice a p─ârului. De obicei, din prima categorie fac parte factorii umani, cum ar fi: piept─ânarea excesiv─â, piept─ânarea gre┼čit─â, ruperea cauzat─â de diversele accesorii etc.

La lista factorilor mecanici cu efect nociv ┼či d─âun─âtor asupra firului de p─âr, putem men┼úiona ┼či jetul prea puternic de aer al usc─âtoarelor de p─âr sau c─âldura prea ridicat─â a pl─âcilor de ├«ntins p─ârul ┼či a ondulatoarelor. Benti┼úele, clamele, utilizarea neadecvat─â a bigudiurilor, ticul de a trage ├«ncontinuu de p─âr, agrafele prea str├óns fixate etc. sunt, toate, cauze care pot duce la distrugerea s─ân─ât─â┼úii p─ârului.

Printre agresiunile chimice, se num─âr─â vopsitul excesiv, ne├«ntrebuin┼úarea corect─â a vopselelor sau coafarea ÔÇ×permanentÔÇŁ etc. Atunci c├ónd observi c─â p─ârul t─âu ├«┼či pierde din str─âlucire, vitalitate ┼či d─â semne de ÔÇ×oboseal─âÔÇŁ, cel mai bine ar fi s─â ├«l la┼či pu┼úin s─â respire ┼či s─â reintre ├«n ciclul s─âu normal de evolu┼úie.

╚śamponul professional

Pe l├óng─â beneficiile unui ╚Öampon rudimentar,acelea de a cur─â╚Ťa scalpul de sebum ╚Öi de a-l men╚Ťine hidratat, ╚Öamponul professional ac╚Ťioneaz─â mult mai ├«n profunzime, are o mul╚Ťime de beneficii la nivelul chimic al scalpului ╚Öi se adapteaz─â u╚Öor oric─ârui tip de p─âr ├«n sensul ├«n care exist─â o gam─â foarte larg─â de produse, clasificate dup─â nevoile dumneavoastr─â. Astfel pute╚Ťi alege produsul cel mai potrivit pentru tipul necesitat─â╚Ťii dumneavoastr─â.

Pe BeautyOneShop.ro g─âsi╚Ťi de la ╚Öampon cu caviar ╚Öi ╚Öampon cu efect energizant la ╚Öampon pentru fiecare culoare de p─âr, ╚Öampon pentru tipuri de p─âr- drept, ondulat, etc, dar ╚Öi foarte bine ni╚Öat pe cele mai des ├«nt├ólnite probleme ale scalpului, ale podoabei capilare ├«n general.

De asemenea, dintre ╚Öampoanele profesionale pute╚Ťi alege ╚Öi ╚Öampoane organice (bio), Fara SLS, Propilene, Glicol, Parabeni sau Phtalate, fara parfumuri artificiale sau sintetice.

F─â pasul de la ╚Öamponul obi╚Önuit la unul professional ╚Öi vei sim╚Ťi diferen╚Ťa!