Sfaturi utile pentru mobila de bucatarie la comanda

de

Daca vreti sa aveti  o bucatarie perfecta atunci  este recomandat sa faceti mobilierul pe comanda. Veti avea numai avantaje si veti elimina si foarte multe complicatii dintre care si unele foarte neplacute. Bucatariile normale sunt in general medii sau mici. Oferta pentru bucatarii de serie cuprinde in general  modele de mobila ori prea mici ori prea mari, si varianta de a combina modulele este o alta bataie de cap deaorece de foarte multe ori piesele de mobilier nu se combina bine si pot sa nu se potriveasca dand nastere unui decor haotic.

Mobila de bucatarie realizata la comanda este facuta in general din materiale bune si exista si posibilitatea de a alege culoarea si feroneria fiind perfecta pentru spatiul si pentru modul in care va fi organizata o bucatarie, in acelasi timp este si functionala dar si adaptata tuturor nevoilor.

Stabiliti exact ce vreti si care sunt nevoile pe care le aveti. Cel mai bine este sa luati niste cutii de carton si ziare si sa va imaginati bucataria in mod real. O sa intelegeti in acest mod, mult mai bine ce si cum ar trebui sa aveti in bucatarie, decat daca doar va limitati la masuratori si schite pe hartie.

Luati in calcul si directia in care se vor deschide ferestrele si usile si verificati si  locul in care se afla tevile si prizele. Evaluati corect tinand cont si de buget si de eventualele modificari. Acestea sunt detalii care va pot da tot planul  peste cap in special atunci cand alegeti varianta care include mobilier la comanda.

Se recomandam alegerea mobilierului in doua nuante. Este mai simpatic si mai practic pentru bucatariile normale si pretul lor leste mic in varianta in care se merge pe mobila pentru bucatarie la comanda. Acest lucru nu inseamna ca nu se poate merge pe o singura culoare. Ar trebui sa cumparati culorile pe care deja le aveti in bucatarie.

Cautati modelele care va plac si inspirati-va. Nu ar trebui sa va grabiti si este indicat sa selectati ceea ce va place. Un tamplar bun va putea sa realizeze orice model. In cazul in care un tamplar refuza sa faca modelul pe care il doriti va recomandam sa alegeti alt tamplar si sa nu renuntati la idee.

In cazul in care sunteti in criza de inspiratie va puteti orienta analizand modelele de mobila existente in magazine, pe internet sau in reviste si sa selectati modelele de compartimentari care va plac. Tineti cont si de nevoile la care ar trebui sa raspunda respectiva bucatarie.  Este foarte important si sa stabiliti un buget si sa va incadrati in el.