Ti s-a stricat incarcatorul Acer? Iata ce poti face pentru a-l inlocui

de

Sunt cauze multiple, de ordin intern sau extern, datorita carora un incarcator laptop Acer se poate defecta. Este foarte important ca acesta sa fie inlocuit rapid, pentru ca dumneavoastra sa va puteti folosi de laptop la fel ca la inceput, dar si pentru ca un incarcator defect poate contribui la stricarea anumitor componente ale laptopului.

Mai jos vei gasi o lista care te va ajuta sa te ghidezi atunci cand vei incepe sa cauti un nou incarcator pentru laptopul tau Acer.

Cum sa alegi incarcatorul potrivit pentru laptopul tau Acer

Avand in vedere ca exista o gama larga de modele de incarcatoare laptop Acer, ti-am pregatit o lista cu cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi incarcatorul potrivit pentru modelul de laptop Acer pe care il deti:

  • Mufa noului incaractor laptop Acer trebuie sa fie aceeasi cu cea a celui vechi;
  • Amperajul si voltajul unui nou incarcator laptop Acer sa corespunda cu caracteristicile cerute de producator pentru ca laptopul tau sa functioneze in mod corect. Acestea sunt specificate pe spatele laptopului.
  • Puterea incarcatorului, masurata in Watti, pe care o obtineti inmultind amperajul si voltajul sa fie mai mare sau egala cu cea necesara pentru ca laptopul sa functioneze in conditii optime.
  • Verifica si daca polaritatea noului incarcator Acer este aceeasi cu cea a vechiului incarcator, pentru ca acesta sa fie compatibil cu laptopul pe care il ai.

 

Modele variate de incarcatoare laptop Acer pe ItPremium.ro

Vei gasi in numeroase locuri incarcatoare de laptop, insa, daca vrei sa fii sigur ca vei cumpara un incarcator original, la un pret avantajos, ar trebui sa alegi unul din cele peste 600 de modele de incarcatoare laptop Acer disponibile in gama ItPremium.ro.

In plus, poti comanda o gama larga de accesorii pentru laptopuri sau tablete, in functie de ce ai nevoie.