Tractari auto in Bucuresti – cat trebuie sa scoti din buzunar?

de

Astazi vom discuta despre preturile care exista atunci cand ne dorim sa apelam la o firma de tractari auto din Bucuresti. Bineinteles ca preturile difera de la o companie la alta companie , desi mai toate firmele se invart in jurul unui intierval bine stabilit.

Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru o tractare auto profesionista?

De regula, preturile pe care majoritatea companiilor de tractari auto le practica sunt intre 49 si 99 de lei. Cei de la tractariauto.co.ro ofera preturi un pic mai mici, preturi care pornesc de la 39 de lei. Practic, exista un pret de pornire al remorcii, adica indifferent de distanta ape care masina va fi tractate, va trebui oricum sa platiti suma de plecare peste care evident se va adauga si costul per km al tractarii auto.

Deci daca ai noroc si masina se afla aproape de locul unde firma de tractari auto are masinile, atunci vei plati doar distanta care rezulta din punctul de preluare al masinii si pana la destinatia de returnare. Daca ai ghinion si ramai cu masina in afara localitatii, va trebui sa platesti si distant ape care remorca o parcurge pana la tine.

tractari auto 1

Spre exemplu, daca dumneavoastra ramaneti cu masina in drum in sectorul 6 si apelati la o firma de tractari auto aflata in Bucuresti, atunci trebuie sa platiti o suma pentru plecarea autoturismului de pe loc si inca o suma pe km de la preularea si pana la returnarea masinii.

Daca masina va fi departe de localitate, trebuie sa platiti si o suma in plus pentru deplasarea remorcii de tractare si pana la masina cu incidente.

Pentru a va fi mai usor in a alege o companie, vom detalia mai jos lucrurile care fac diferente dintre companiile care ofera servicii de tractari auto in Bucuresti:

  • Autovehicule de ultima generatie – echipamentele pe baza carora firmele de tractari auto isi consolideaza activitatea sunt indispensabile pentru calitatea serviciilor primite. Astfel, masinile moderne de care dispune compania de tractari auto DpdRent trebuie sa aiba un sistem de operare hidraulic. Cu ajutorul sistemului hidraulic pe care autoutilitarele de ultima generatie le au, vor reusi sa readuca in pozitie initial autovehiculele rasturnate.
  • E bine sa existe un mecanic la fata locului – companiile care isi respecta clientii le va pune acestora optiunea de a solicita un mecanic pregatit si sa depaneze autoturismul. Chiar daca este un serviciu limitat, sa stiti ca este destul de important sa primiti un sfat din partea unei persoane experimentate.
  • Preturi corecte si transparente – Pentru ca in online exista o competitie extrem de mare, unii operatori se ocupa de asistenta rutiera si a masinilor sunt tentati sa promoveze tarife extrem de mici, doar pentru a atrage client noi. Totusi asa cum probabil va asteptati, tarifele foarte mici nu ofera mereu servicii de calitate.