Utilizeaza teava PPR in proiectul tau de constructii pentru o reusita sigura!

de

Teava PPR este una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba de realizarea instalatiilor termice de apa. Datorita faptului ca are proprietati precum rezistenta la factorii externi si la presiuni foarte mari, se poate constata cu usurinta ca teava PPR este exact materialul de care ai nevoie in cadrul proiectelor tale.

Este un material de constructii extrem de apreciat pe piata, dar in acelasi timp aceasta mai are de-a face si cu concurenta. Un tip de teava care reprezinta un concurent pentru acest tip de teava este ceade cupru. Totusi, datorita avantajelor pe care le prezinta aceasta, de cele mai multe ori clientii prefera varianta PPR.

De ce sa alegeti teava PPR in locul celei de cupru?

Dupa cum ati putut vedea, teava PPR de aici ( https://mesterumanole.ro/instalatii-termice/tevi/tevi-ppr ) nu este lipsita de competitori. O alta alegere populara printre consumatorii o reprezinta teava de cupru. Totusi multi sunt de parere ca variata din polipropilena este o alegere mult mai buna.

 

Cel mai mare avantaj al tevilor PPR este faptul ca au un pret mult mai redus decat al celor realízate din cupru. Astfel ca mai ales in cadrul proiectelor de mari dimensiuni aceste tevi reprezinta alegerea ideala. Si nu doar atat, fiind rezistente chiar si la coroziunea chimica, va puteti da seama ca sunt niste materiale calitative.

Ce proprietati se mai intalnesc la teava PPR?

Desi inainte au fost aduse in discutie o parte dintre proprietatiile tevii PPR, aceasta mai dispune si de alte caracteristici foarte folositoare in cadrul diverselor proiecte de constructii. Fiind realizata din polipropilena acest material dispune de urmatoarele caracteristici:

Una dintre proprietatiile de baza ale acestui material este faptul ca are o rezistenta foarte crescuta la solventii chimici, acizi si baza.

De asemenea, raportul calitate pret este unul excelent.

Este un material de constructii care este in acelasi timp dur si flexibil.

Poate rezista fara problema la presiunile ridicate si chiar si la temperaturile de pana in 171 grade Celsius.

Daca ai nevoie in cadrul proiectului tau de constructii tevii PPR, atunci afla ca ai acces la o gama foarte variata in cadrul magazinului online Mesteru Manole

In cazul in care ai in plan sa realizezi instalatii termice de apa, atunci tevile oferite de catre Mesteru Manole sunt o alegere excelenta, acestea fiind realizate din cele mai calitative materiale. In cadrul fabricarii tevilor PPR oferite de catre Mesteru Manole se acorda o atentie foarte sporita la detalii, astfel vei stii intotdeauna ca daca alegi sa-ti cumperi materialele de constructii de la Mesteru Manole ai luat alegerea cea mai buna.