Magazinul Online cumparaturionline.com

de

Descriere

Servicii Punct este un retailer de produse de supermarket, ce pune accent pe calitatea serviciului oferit și pe eficiența. Creată în 2003, din inițiativa privată a unei familii tinere, firma gestionează magazinul online Cumparaturionline.com, prin intermediul căruia peste 50 de firme se aprovizionează zilnic cu produse de protocol și curățenie și câteva sute de bucureșteni comandă pentru acasă produse alimentare și de necesitate uzuală, tranzacționate în mod echitabil.

Cumpărăturionline.com este printre promotorii comerțului online românesc, atât pentru domeniul său de produse alimentare, cât și pentru comerțul online în general. În prezent, magazinul se bucură de o bună reputație pe piața și acoperă o parte semnificativă din piată de retail online pentru produse de supermarket. Catalogul online conține peste 5000 de produse grupate pe diverse categorii, asigurând varietate și accesibilitate pentru o multitudine de produse uzuale și de necesitate imediată.

Fiind orientată catre eficiența, atât în costuri cât și în serviciu, casa de comenzi online Cumpărăturionline.com lucrează in parteneriat cu 3 furnizori importanți de pe piața produselor alimentare și de larg consum din București: Selgros, Metro și Carrefour.

Începând cu 2010, din dorința de a fi un factor activ în societate, compania a încheiat un parteneriat cu asociația non-profit Echipa Omenirii, apolitică și neguvernamentală, a cărei misiune este integrarea în societate a tinerilor proveniți din mediile devaforizate. Accentul asociației este pus pe oferirea de șanse egale tuturor tinerilor la a accesa o meserie și a se integra în procesul muncii, asigurându-se un statut demn și respectabil în societate.

Serviciile oferite în cadrul magazinului online, cât și implicarea activă în bunăstarea societății, sunt acțiuni făcute din dragoste și respect pentru semeni, cu simțul responsabilitații pentru efectele noastre ca oameni și membri ai familiei extinse numite omenire. Fie că ne oferim să ne servim semenii printr-un serviciu de aprovizionare la domiciliu, fie că ne punem în slujba celor care au mai puțin, pentru ca într-o zi să se poată bucura de o viața decentă, beneficiarii noștri sunt tratați cu grija și considerație.

Cumpărăturionline.com crede că fiecare om este unic, așa că ne-am pus întreaga energie în găsirea celor mai potrivite metode de a-l servi, de a tranzacționa într-un mod echitabil și de a ne comporta etic și responsabil, oferind un serviciu util și inovator, la un preț pe care toată lumea să și-l poată permite.

Supermarketul online Cumpărăturionline.com are 5 valori:
1. Eficiența;
2. Respect;
3. Responsabilitate pentru semeni;
4. Viața trăită la un standard de calitate;
5. Apărarea drepturilor omului.

Detalii Contact

Adresa: Str. Fortunei Nr. 86, sector 1, București
Tel: 0723 38 81 04
E-mail: office[@]cumparaturionline.com

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online cumparaturionline.com

Website: www.cumparaturionline.com

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online cumparaturionline.com ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!