Magazinul Online supermarketclaudia.ro

de

Descriere

Supermarket Online solutia ideala pentru aprovizionare.
Un supermarket online e cea mai buna solutie daca tii la timpul tau liber. In ziua de azi, cu atata stres si aglomeratie, oamenilor le e din ce in ce mai greu sa-si faca cumparaturile. Daca esti satul de cozile interminabile de la casele de marcat, de aglomeratia din mijloacele de transport, de pe strazi, alege solutia cea mai potrivita pentru tine: supermarket online Claudia.

Claudia Supermarket Online pentru tine.
Pentru persoanele care pun pret pe timpul lor, pentru cei cu disabilitati, dar si pentru cei care sunt prea comozi ca sa faca un drum la magazin, supermarket online Claudia ofera servicii profesionale si specializate de aprovizionare cu produse alimentare si nealimentare, confectii, cadouri si diverse alte produse. In cel mai scurt timp si la cele mai bune preturi, produsele de care ai nevoie sunt la tine acasa. Sau la servici. Livrarile noastre sunt posibile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice.
Persoanele juridice se pot aproviziona de la supermarket online Claudia cu produse de papetarie, produse de curatenie sau chiar cu mancare tip catering. Pentru persoanele fizice oferta de produse este foarte variata putand fi comandate orice produse alimentare sau nealimentare precum: produse de panificatie, bacanie, din carne, conserve, ceai, cafea, lactate si oua, dulciuri, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, produse de tutungerie, de curatenie, hrana pentru animale si multe altele.

Supermarket Online face viata mai usoara.
Majoritatea oamenilor sunt plictisiti de caratul cumparaturilor prin aglomeratia din mijloacele de transport sau de blocajele din trafic. Alte persoane, precum pensionarii sau cei cu dizabilitati, se pot afla in imposibilitatea de a se deplasa la magazin pentru a-si face aprovizionarea cu cele necesare traiului zilnic. Tocmai de aceea a fost infiintat acest supermarket online, pentru a va face viata mai usoara.
Cu un minim de efort din partea d-voastra, in cel mai scurt timp, puteti avea produsele dorite direct la usa sau biroul d-voastra. Misiunea noastra e satisfacerea clientului. Tocmai de aceea va oferim o gama variata de produse alimentare si nealimentare, atent selectionate, toate pentru ca serviciile noastre sa fie ireprosabile. Livrarea se face gratuit, iar plata se efectueaza la livrare. Cu supermarket online Claudia grijile zilnice vor fi mai putin obositoare.

Supermarket online – Livrare imediata cu efort minim
Supermarket online Claudia va ofera doua posibilitati de a comanda produsele de care aveti nevoie: telefonic sau online. Pentru a face o comanda telefonic trebuie doar sa sunati la numarul afisat pe site pentru a lua legatura cu unul din operatori. In cel mai scurt timp posibil produsele comandate va vor fi livrate. In ceea ce priveste comanda online, pentru a o putea efectua, trebuie sa va creati un cont client pe site-ul magazinului, anume www.supermarketclaudia.ro . Aici veti putea accesa lista de produse si veti putea selecta acele produse necesare nevoilor d-voastra.

Supermarket online Claudia poate fi contactat si prin Messenger de cei care nu se descurca cu crearea contului si au nevoie de ajutor. Odata creat contul si facuta comanda, o puteti urmari online, iar in cont veti avea mereu istoricul comenzilor precedente. Scapati de stresul cumparaturilor,de aglomeratia urbana, economisiti timp si bani, doar accesand site-ul usor de navigat al magazinului Claudia. Cu un minim de efort, dar cu livrare imediata si gratuita, produsele dorite vor fi la usa d-voastra, doar cu Supermarket Online Claudia.

Detalii Contact

Adresa: Bd. Basarabia, Nr. 112, Sector 2, Bucuresti
Tel: 0723.067.763
E-mail: supermarketclaudia[@]yahoo.com

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online supermarketclaudia.ro

Website: www.supermarketclaudia.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online supermarketclaudia.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!