5 lucruri de realizat in maximum 15 minute fiecare pentru o zi ZEN

de

Toate avem nevoie de liniste pentru a putea functiona cum trebuie atat la locul de munca, cat si in viata personala.

Daca vreti sa aveti mereu o zi linistita si sa aveti mai multa energie, va oferim 5 trucuri care necesita doar 15 minute fiecare pe care le puteti pune in aplicare in fiecare saptamana.

1. Curatati spatiul de lucru
Cincisprezece minute este tot ce aveti nevoie sa va curatati spatiul, pentru ca feng shui sa mearga.

Va veti simti mult mai bine odata ce veti petrece ceva timp curatand spatiul din jurul vostru.

Acest lucru poate sa inseamna sa va stergeti biroul, sa faceti curat in garderoba sau sa strangeti hainele din seara precedenta.

2. Construiti un tablou de visuri sau obiective
Incepeti sa colectionati imagini care reflecta viata pe care doriti sa o traiti si creati viata visurilor voastre.

Nu alegeti doar fotografii care sa reflecte aspectele materialiste ale vietii pe care doriti sa le aveti, alegeti teme care va vor ajuta sa vizualizati persoana care doriti sa fiti.

Puteti colecta mai multe imagini in fiecare saptamana si apoi, in cele din urma, folositi-va cele cincisprezece minute pentru a incepe sa lipiti imagini pe o panza pentru a va aminti de locul in care doriti sa fiti.

3. Dezvoltati o noua abilitate
Da, este nevoie de doar 15 minute pentru a invata ceva nou. Puteti viziona literalmente un videoclip si puteti invata ceva nou in doar cincisprezece minute.

Exista atat de multe centre de curs online, incat va puteti inscrie pentru a invata si deprinde abilitati de la gatit la codificare in literalmente cincisprezece minute pe zi.

De fapt, puteti invata atat de multe, precum o limba noua care sa va ajute totodata si in cadrul locului de munca sau la o abilitate pe care v-ati dorit intotdeauna sa o dezvoltati, cerul este limita.

4. Construiti o retea
Cincisprezece minute de discutie cu cineva nou este tot ce aveti nevoie pentru a incepe o relatie cu ei.

Este important sa va conectati cu oamenii deoarece in acest mod va dezvoltati latura sociala si puteti sa vedeti lucrurile in mai multe moduri.

Puteti sa va axati pe un loc de munca ce implica socializarea cu alte persoane.

5. Faceti lucrurile care nu sunt importante neaparat pentru voi
Petreceti atat de mult timp facand lucruri importante toata ziua in fiecare zi, incat acum este timpul sa faceti lucrurile neimportante.

Cititi o carte care a ramas pe lista „pentru a citi candva”, urmariti acel film obscur la care v-ati gandit, sunati-va prietenul si intrebati despre vacanta.

Faceti lucrurile pe care le lasati adesea pana la sfarsit de saptamana sau cand aveti mai mult timp si veti vedea imediat o imbunatatire a starii de spirit.