Angel investorul ION VINAGA si Days Capital AG te ajuta sa monitorizezi varsta pana la care vei trai

de

Există vreo vârstă pe care ai dori să o atingi şi te întrebi care sunt mijloacele de care ai nevoie?

Controlul vârstei proprii a devenit real datorită DAYS DAYS Capital AG şi omului de afaceri Ion Vinaga, care aduc în prim plan modul în care Inteligenţa Artificială este implementată în domeniul medicinei viitorului. Ideea proiectului, precum susţin autorii, a apărut din dezvoltarea firească a umanităţii în domeniul tehnologiei. Odată cu dezvoltarea unor algoritmi din în ce mai complexi, viaţa noastră a simţit modificări esenţiale. Odată cu uşurarea vieţii, firesc apare dorinţa de extindere sau control al duratei acesteia.

Cum Lucrează?

Proiectul se bazează pe colaborarea a 5 piloni esenţiali care au puterea de a transforma civilizaţia actuală:

Biotehnologiile, Nanotehnologiile, Tehnologiile informatice, Neurotehnologiile, Tehnologiile cuantice.

5 piloni- 5 elemente

Atomii, Genele, Biţii, Biţii cuantici, neuronii.

Pe baza analizei genetice a fiecărui pacient, medicii oferă informaţii sigure despre predispoziţia organismului la anumite maladii. Astfel, pe baza informaţiei deţinute, se creează strategii şi tratamente de preîntâmpinare. Toţi pacienţii vor beneficia de prognoze zilnice, bazate pe controlul oricărei abateri sau devieri ale indicilor medicali.

Care va fi rezultatul final?

Produsul rezultant va fi o mapă a vieţii personală, aşa numita LiFE MAP. Aceasta reprezintă propriul dumneavoastră dispozitiv care include toate serviciile aflate în legătură cu starea de sănătate. De asemenea, acesta va putea fi accesat de pe smartphone-ul fiecăruia. Astfel, vei putea la orice moment afla care este nivelul de activitate a creierului tău, nivelul glucozei, frecvenţa pulsului, de fapt, toată informaţia de care ai nevoie în dependenţă de indicii primiţi.

Cum puteţi profita?

Ştiind care sunt riscurile la care sunteţi supus, veţi alcătui împreună cu medicul tratamentul, veţi discuta factorii de risc ce trebuie evitaţi, cu alte cuvinte, veţi fi capabil să controlaţi toate procesele ce afectează durata vieţii. Oferta DAYS Capital AG include oportunitatea să deveniţi contributor al platformei Blockchain care se creează, ceea ce vă oferă posibilitatea să profitaţi gratuit de produsul final care va fi realizat. De asemenea, proiectul include posibilitatea să câştigaţi monede zilnice pentru loialitate, care ulterior pot fi transformate în pachete medicale în valoare de până la 500000 euro, pot fi schimbate pe produse sau servicii medicale.

Investeşte în medicina viitorului şi începe să ai grijă de sănătatea ta de azi.