Avantajele pe care le ofera un ecograf portabil

de

Un ecograf portabil este cea mai buna solutie pentru clinicile si cabinetele care nu isi permit un ecograf fix in fiecare incapere in care este nevoie de el. Pentru a evita transportul pacientilor de pe o sectie pe alta si asteptarea la cozi interminabile, un ecograf portabil este solutia optima, care va fluidiza cu mult activitatea din clinici si cabinete medicale.

Un ecograf portabil ofera economie de timp

Timpul este esential pentru pacienti, fie doar pentru ca nu vor sa astepte sau pentru ca au o boala care are nevoie de tratament imediat. Cu un ecograf portabil, pacientii nu vor mai fi nevoiti sa se mute de la o coada la alta si de pe un etaj pe altul pentru a astepta sa faca ecografia necesara. Aparatul ecograf poate fi mutat cu usurinta, ceea ce este foarte important pentru fluidizarea timpului de asteptare.

Portabilitatea unui ecograf face usoara obtinerea unei ecografii complete, indiferent de incaperea in care se afla un pacient  sau de cat de aglomerata poate fi clinica la un moment dat. Odata cu portabilitatea vine capacitatea de a reduce perioada de timp in care pacientul este la clinica  sau perioada de timp pe care trebuie sa o astepte pentru un diagnostic corect. Atunci cand pacientii trebuie sa astepte foarte putin timp, medicul are ocazia de a vedea mai multi intr-o singura zi. De asemenea, atunci cand serviciile sunt propmpte si timpul de asteptare este mai mic, mai multi pacienti vor fi multumiti de servicii si le vor recomanda si altor persoane.

Cu ajutorul unui ecograf portabil, o clinica medicala poate avea un numar mai mare de clienti datorita faptului ca serviciile sunt prompte si personalul dovedeste profesionalism prin rapiditatea cu care fiecare consultatie se desfasoara. Viata unei clinici private depinde exclusiv de clientii sai ceea ce inseamna ca un ecograf portabil este foarte important.

Alegerea ecografului ideal

Pentru achizionarea unui astfel de ecograf protabil nu exista foarte multe variante, in piata exista doar cativa distribuitori autorizati care comercializeaza astfel de echipamente medicale. Printre acesti furnizori de aparatura medicala, Proton Impex este cel care se bucura de cea mai mare notorietate din piata, deoarece este distribuitor autorizat Samsung si care ofera garantie, mentenanta si service pentru toate produsele.

Acest furnizor de aparatura medicala are un website de prezentare pentru produsele comercializate, insa nu afiseaza pretul unui ecograf portabil Samsung. Pentru mai multe detalii trebuie trimisa o cerere de ofera, care ulterior va fi analizata de un reprezentat al companiei.