De ce ar trebui sa mergi la masaj drenaj limfatic picioare?

de

Picioarele sunt o zona in care celulita se acumuleaza foarte des la femei si sunt si cele mai afectate de acumularea de fluide in organism. Pe langa o dieta foarte bogata in alimente care grabesc eliminarea toxinelor existente in organism exista si tehnicile de masaj drenaj limfatic care vor ajuta foarte mult la eliminarea depozitelor.

Unde poti avea parte de un masaj de drenaj limfatic profesional

In piata exista o multime de oferte pentru efectuarea unui masaj de drenaj limfatic, insa trebuie stiut ca acesta trebuie sa fie efectuat doar de catre un specialist in domeniu, mai exact un specialist in recuperare medicala/kinetoterapie/fizioterapie.

Un centru specializat, in care poti beneficia de un masaj de drensaj limfatic in Bucuresti este Kineto-Land. Acesta este un centru medical care se bazeaza pe recuperarea medicala prin miscare. Acesta se afla in centru Bucurestiului, in apropiere de Piata Romana, pe bulevardul Dacia. Preturile sunt destul de accesibile si pot fi gasite foarte usor pe website-ul lor de prezentare, acolo unde poti sa iti faci direct si o programare.

Efectele pe care le au tehnicile de masaj drenaj limfatic picioare asupra organismului

Primele sedinte de masaj drenaj limfatic picioare vor fi absolut unice. Manevrele de masaj usoare aplicate pe anumite zone din corp vor duce la o stare de relaxare si te vor trimite iemdiat la somn.

Tehnicile de masaj drenaj limfatic pentru picioare implica un masaj usor combinat cu aplicarea presiunii foarte usoare asupra ganglionilor sistemului limfatic, acestia fiind adevarate puncte cheie din organism in care sunt adunate toxine pentru ca acestea sa fie drenate in sistemul limfatic. Ganglionii se pot gasi si in regiunea gatului sau a sanilor si abdomenului insa pe picioare sunt cei care provoaca cele mai multe neplaceri.

Prin masaj drenaj limfatic picioare este determinata circulatia limfei. Limfa este un lichid care se deplaseaza prin sistemul limfatic si are rolul de a elimina toxinele existente in organism. Aceste toxine se strang in ganglionii limfatici iar prin tehnicile de masaj pentru drenajul limfatic al picioarelor toxinele sunt eliminate si este stimulat sistemul imunitar. Totodata pielea devine tonifiata. Masajul acestor ganglioni este aplicat pe traseul vaselor limfatice.

Specialistii spun ca tehnicile de drenaj limfatic asigrura regenerarea profunda a organismului si de aceea acest masaj este recomanda pentru completarea tuturor regimurilor de detoxifiere astfel incat rezultatele sa fie optime. Prin drenaj este stimulata si eliminarea apei care stagneaza in organism si este ameliorat complet aspectul de coaja de portocala pe care pielea il are.