De ce sa folosesti un distrugator de documente?

de

Informatiile personale sunt foarte importante, mai ales ca ne confruntam cu tot mai multe cazuri de furturi de identitate. De aceea ar trebui sa va protejati identitatea folosind un distrugator de documente pentru actele ce contin date personale.
Un distrugator documente este folosit in special de companii private sau de stat, dar au inceput sa fie utilizate si de foarte multi oameni ce vor sa-si pastreze datele personale confidentiale.
Fiecare birou modern ar trebui sa dispuna de un distrugator documente, acesta trebuie ales cu grija, in functie de necesitatile celor care impart biroul si de caracteristicile acestuia.
Cu ajutorul distrugatoarelor de hartie vei putea proteja informatiile importante in afaceri, de asemenea poti recicla mai usor hartia si vei respecta dreptul la viata privata al clientilor tai.

Avantajele utilizarii unui distrugator de documente

Printre avantajele obtinute in urma folosirii unui distrugator de hartie se numara :
Securitate imbunatatita pentru companie – Mediul economic este unul competitiv, iar spionajul industrial este o tehnica folosita inca din secolul al XVIII-lea, de aceea este important sa-ti protejezi secretele folosind distrugatoare documente!
Te ajuta sa pastrezi biroul curat, organizat si sa gestionezi asa cum trebuie deseurile. Daca folosesti un distrugator de hartie poti reduce volumul de maculatura.
Un distrugator de documente te ajuta si sa scapi intr-un mod ecologic de hartia nefolositoare!
Poti reduce costurile folosind un distrugator de hartie in loc sa apelezi la o firma specializata in astfel de operatiuni, daca esti obligat din punct de vedere legal sa pastrezi confidentialitatea anumitor documente.
Trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de distrugatoare documente ce se diferentiaza prin nivelul de securitate pe care il ofera, felul in care este maruntita hartia, capacitatea de maruntire sau alte caracteristici.
Distrugatoarele de documente micro-cut ofera cel mai mare nivel de securitate, nivel 4, cele cross-cut, ce transforma hartia in confetti sunt de nivel 2 sau 3, iar cele strip-cut, ce taie actele in fasii, ofera nivelul 1 de siguranta..
Alege un distrugator documente potrivit pentru compania ta!