Gold-Amanet este solutia ta pentru amanetul de electronice

de

Te intrebi cum poti obtine o suma de bani avantajoasa in timp scurt si in mod rapid? Iti spunem noi! Apeleaza oricand la serviciul de amanet electronice oferit de Gold-Amanet si problema ta si-a gasit rezolvare!

Gold-Amanet este clasata in topul celor mai serioase case de amanet din Bucuresti, oferind clientilor sai servicii de calitate, comisioane avantajoase si profesionalism cat cuprinde. Gama de servicii Gold-Amanet este o gama completa, astfel, oricine cu varsta minima implinita de 18 ani are sansa de a beneficia de imprumuturi substantiale, care sa-i ajute sa treaca peste momentele de cumpana financiara.

Amanetul de electronice- niciodata n-a fost mai simplu!

Amanetul de electronice este un serviciu oferit de Gold-Amanet si atat de bine cunoscut in randul amatorilor. Cu amanetul de electronice, in numai cateva minute intri in posesia unei sume de bani avantajoase. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Si pentru ca ne place sa facem recomandari ca la carte, va spunem si care sunt acesti pasi pe care ii presupune amanetul de electronice.

In primul rand, incepem cu o intrebare. Nu este asa ca aveti in casa produse electronice perfect functionale, dar pe care nu le mai folositi de un car de vreme? Aceste produse electronice sunt obiectul de tranzactie in cadrul amanetului de electronice.

Gama de produse electronice acceptata de Gold-Amanet este destul de diversificata: tablete, laptopuri, telefoane, LCD-uri, aparate foto & video s.a.m.d.

Asa ca, vino la sediul Gold-Amanet cu orice produs electronic din casa si solicita serviciul de amanet electronice. Unul dintre specialistii Gold-Amanet se va ocupa imediat de tine.

Prima etapa a amanetului de electronice consta in executarea unei evaluari tehnice, care tine cont de modelul, marca si gradul de uzura al produsului. Pentru ca este o societate care pune pret pe corectitudinea serviciilor sale, la Gold-Amanet aceasta evaluare se face de fata cu clientul. In urma acestei evaluari, specialistul in amanet electronice iti propune un pret. Daca pretul te multumeste, nu mai ramane decat sa se semneze contracul de amanet electronice.

Nimic mai simplu, nu-i asa? In maxim 5 minute petrecute la Gold-Amanet obtii un imprumut cu adevarat avantajos!

Alte servicii oferite de Gold-Amanet

Amanetul de produse electronice este doar unul din serviciile oferite, Gold-Amanet pune la dispozitia clientilor servicii de amanet auto, disponibil doar in Bucuresti, foarte rapid si simplu, amanet de ceasuri de lux si chiar amanet pentru obiecte de arta. Toate serviciile sunt oferite conform ultimilor reglementari legale, mai multe detalii poti afla online pe site-ul Gold Amanet sau la unul din sediile noastre din Diham sau Unirii.