Greseli frecvente in amenajari bucatarii

de

De multe ori bucataria este amenajata incorect, stricandu-se astfel frumusetea materialelor si obiectelor de mobilier folosite. Pentru a nu mai face greseli si pentru a amenaja bucatarii frumoase, in concordanta cu stilul de amenajare ales, va prezentam mai jos cateva greseli din design interior bucatarie pe care nu trebuie sa le faceti.

Combinatii incorecte de faianta.

In bucatarie faianta joaca un rol foarte important, chiar daca au mai aparut pe piata si inlocuitori cum ar fi sticla sau lambriurile din lemn tratate special. Cel mai frustrant lucru in amenajarea bucatariei este acela de a da gres chiar si cand sunt folsite cele mai in voga finisaje si materiale de constructii. Combinatiile incorecte de faianta pot fi intre doua culori de faianta diferite, intre faianta si gresie sau intre faianta si mobilier. Pentru a nu gresi cautati sfaturi la specialistii in amenajari bucatarii. Un sfat pretios este si acela de a scoate in evidenta mobilierul si electrocasnicele in defavoarea faiantei care, trebuie sa recunoastem, are principalul rol de a igieniza zona unde este placata. Culorile de faianta tipatoare sau prea sobre nu ar trebui sa fie folosite in amenajarea bucatariei.

Lumina insuficienta.

Este puternic recomandat ca bucataria sa fie foarte luminata natural, acest lucru trebuind implementat prin ferestre cat mai mari asezate in zonele unde soarele lumineaza cat mai mult timp. Dar daca acest lucru nu este posibil cel mai bine este ca sa se puna accent pe iluminatul artificial, pentru ca bucataria sa fie cat mai vizibila, indiferent de este zi sau noapte. Totusi o multime de spoturi colorate nu vor rezolva problema. Cel mai indicat este ca lumina artificiala sa imite lumina naturala. Pe piata se gasesc destul corpuri de iluminat cu aceasta caracteristica care sunt moderne si au un consum de electricitate redus.Greseli in amenajari bucatarii ar mai fi de prezentat insa cele aratate mai sus sunt cele mai des intalnite. Nu uitati telul principal al bucatariei in momentul in care purcedeti la amenajarea acesteia.