Kinetoterapeutul roman Virgil Pruteanu, invitat la cel mai important eveniment din Beverly Hills

de

Cea mai scumpa proprietate din Los Angeles, “Vineyard Beverly Hills” a fost gazda celei mai exclusive petreceri din ultimii ani. “Podgoria” din Beverly Hills care valoreaza 1 miliard de dolari, intinsa pe 63,5 hectare pe un munte nedezvoltat, are propriul sau cod postal si este singura proprietate open-space din zona.
Petrecerea, cu cei 1% cei mai importanti oameni din Beverly Hills, a avut loc pe data de 10 octombrie cu ocazia zilei de nastere a unuia dintre proprietari, Victorino Noval.
Printre invitatii de seama ai evenimentului a fost si kinetoterapeutul roman, Virgil Pruteanu, terapeutul care a revolutionat medicina preventiva. Alaturi de el au participat actori ca Steven Bauer (Scarface, Ray Donovan), Heather Locklear si restul echipei “Beverly Hills 90210”, scenaristul Shane Black si multi alti actori, muzicieni, modele si fotografi celebri.
Petrecerea a fost intretinuta de formatia spaniola Gipsy Kings, Riot Child, Danny Seraphine (Fostul basist Chicago) si chitaristul Robby Krieger (Doors).
“The Vineyard Beverly Hills” a gazduit de-a lungul timpului multe alte evenimente exclusive sau caritabile. In septembrie anul current, Rihanna a organizat “Diamond Ball”, un eveniment caritabil care a strans milioane de dolari pentru “Clara Lionel Foundation”.
Printre invitati s-au numarat James Cameron, Halle Berry, Sean Penn, Brad Pitt, Charlize Theron si multi altii.

Sursa Articolulmeu.net