Pamirco – prezentare produse

de

Compania Pamirco este situata in Manastiur, Timis, si este prezenta pe piata prelucrarii lemnului de mai bine de 16 ani. Produsele pentru care firma Pamirco este cunoscuta, local si international, sunt traversele de cale ferata fabricate din lemn de esenta tare. Comanda traverse de cale ferata companiile care se ocupa cu modernizarea si intretinerea cailor ferate.

PAMIRCO este specializată în prelucrarea lemnului de esenta tare, precum fagul si stejarul. Folosind lemn de esenta tare, Pamirco produce traverse de cale ferata normale, traverse de lemn pentru poduri dar si traverse folosite la macazuri si incrucisari.

Fiecare element de lemn cu care firma Pamirco intra in contact este folosit in mod util. Produsele care raman dupa prelucrarea traverselor de cale ferata merg catre fabricarea de panouri ansamblate, cherestea tivita si cherestea netivita. Aceste produse secundare marca Pamirco merg catre industria producatoare de mobila.

Renume international pentru Pamirco

Pentru clientii internationali produsele Pamirco sunt sinonime cu calitatea inalta si serviciile sunt asociate cu profesionalismul. Cum reuseste aceasta companie sa isi pastreze aprecierea clientilor? In prezent serviciile Pamirco sunt complet modernizate cu echipamente de ultima ora astfel incat clientii sa isi primeasca produsele comandate in timp record.

Conducerea firmei Pamirco a inteles, de la bun inceput, importanta investitiei constante in modernizarea aparatelor si a utilajelor folosite pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, o atentie sporita merge catre pregatirea personalului care lucreaza pentru Pamirco. Investitiile in educatie si modernizare au adus rezultate rapid. Pamirco primeste comenzi din tara si din strainatate si livreaza in timp record si la calitate ridicata.

Clientii internationali care au incredere in produsele marca Pamirco vin din tari diverse de peste tot din lume. Exemple de tari care colaboreaza cu Pamirco: Egipt, Olanda, Belgia, Germania, Turcia, Japonia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Anglia şi România.

Certificari si Autorizatii – traverse de cale ferata

O firma de talie internationala nu poate produce si nu poate vinde produse daca acestea nu respecta standardele europene. Firma Pamirco indeplineste toate cerintele existente in domeniul prelucrarii lemnului la nivel European.

Pamirco detine autorizatii de Furnizor Feroviar care ii permit sa produca traversele de lemn pentru calea ferata. De asemenea, compania detine certificate precum: Certificat de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice si certificate: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008. Un alt certificate detinut de firma Pamirco este Certificatul de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”.

Pamirco – traverse lemn pentru cale ferata

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831