Inginerie germană în bucătărie
Dacă vă abonați la ideea că ingineria germană este cea mai bună din lume, atunci numele acestor tigăi de inducție nu va fi o surpriză mare. Dezvoltate împreună cu...
Citește cele mai recente articole din Gastronomie
Dacă vă abonați la ideea că ingineria germană este cea mai bună din lume, atunci numele acestor tigăi de inducție nu va fi o surpriză mare. Dezvoltate împreună cu...
Sayl s-a format în 2009, în plină criză economică și, de fapt, se poate spune că nașterea sa este o consecință directă a crizei. În acel an, când Marc Santesteban și...
Poti gasi o multime de retete de mancare rapida insa probabil ca cele mai simple sunt salatele. Nu te gandi ca salata nu e mancare, pentru ca in functie de...
Citind titlul articolului, s-ar putea să te amuze. La urma urmei, nu este atât de complicat să ne dăm seama când s-a stricat carnea, oricare ar fi aceasta, nu doar...
A fi bucatar nu inseamna doar a avea o meserie, ci a avea talent, intrucat a gati reprezinta o arta. Cu toate ca este nevoie de mult talent, implicarea si...
In saptamana dinaintea sarbatorii de Paste ai de facut o mie de lucruri si nu ai timp prea mult de gatit? Nu trebuie sa renunti la post. Pur si simplu, opteaza...
5 beneficii despre fructele si seminte chia Semintele de chia sunt seminte comestibile care cresc din belsug in Mexic. Se spune ca erau foarte folosite de...
Înainte de a începe diversificarea la bebeluşi sau introducerea alimentelor solide în alimentaţia puiului tău şi de a citi cu atenţie schema diversificare bebe, este...
Nici o vacanță nu ar fi completă în afara țării dacă nu am încerca și bucătăria specifică zonei în care ne aflăm. Numai cine nu a vizitat niciodată un alt stat din...
Dietele moderne presupun un plan de alimentatie complicat, de cele mai multe ori greu de respectat si de finalizat. Sunt trecute cu vederea leacurile traditonale...
Ciorba de burta este o reteta autohtona de ciorba de origine se pare orientala, adica probabil turceasca. Primele retete de ciorba de burta apar acum 500 de ani,...
Arta de a gati necesita pe langa iscusinta, talent, si o mare perseverenta, atentie la detalii si chiar o cultura generala bogata. Cu cat esti mai informat privind...
Ciorba de perisoare este o reteta traditionala de ciorba acrita de obicei fie cu bors, zeama de lamaie, sau in unele regiuni se practica acrirea acestei ciorbe cu...
Tipurile de varză pe care le avem la îndemână în ziua de astăzi sunt foarte multe, neputând a le număra pe degetele unei mâini. Le puteți folosi pe oricare dintre...
Ciorba a fost, aproape întotdeauna, un aliment pe care oamenii l-au consumat încă din vechi timpuri. Se pare că acest fel de mâncare își are originea în trecutul...