5 cele mai frumoase destinatii pentru luna de miere

de

Acum, nu sunt un specialist in turism, insa din discutiile pe care le-am avut cu clientii Casa Anke, am reusit sa fac un top 10 al celor mai frumoase destinatii pentru luna de miere, alese de mirii anului 2017. Vedem ce o sa mai fie la anul.

Anguilla

Anguilla este definitia paradisului din Caraibe. Apa turcoaz, nisip alb stralucitor, palmiere care se inclina elegant in bataie brizei. Inchiriaza un bungalou si o sa ai parte de cea mai romantica luna de miere pe care ti-o puteai dori.

Arosa, Suedia

Schiezi sau nu, la Arosa chiar nu conteaza, locurile sunt atat de minunate incat e pacat sa nu incerci o luna de miere in creierii muntilor. Cei care au fost acolo spun ca atunci cand ninge pare ca din cer cad mii de fluturi albi.

Aspen        

Una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din Statele Unite este Aspen, din Colorado. Este o experienta intensa pentru pasionatii de ski, dar si o gura de oxigen, o gura de aer proaspat, pentru cei care iubesc si atat.

Bora Bora

Hmmm… Poti sa ma contrazici, poti sa-mi spui ca nu o sa te indragosteti din nou de partenerul tau o data ajuns in Bora Bora? Alege ca si locatie de cazare resorturile ale carora bulgalouri au podeaua din sticla. Sentimentul este greu de egalat.

Delta Dunarii

Nu puteam sa ratez o destinatie din Romania, iar ce poate fi mai frumos decat sa-ti petreci luna de miere intr-un loc de o enormitatea sentimentala imposibil de egalat. „Cea mai mare comoara cu care natura a inzestrat tara noastra – Romania”, scria Grigore Antipa despre acest loc binecuvantat.

www.casaanke.ro