Cateva sfaturi care ti-ar putea mari sansele de castig

de

Toata lumea stie ca nu exista o reteta pe care daca aplici o sa castigi la pariurile sportive, ci doar iti pot mari sansele de castig. Cei care sunt jucatori cu experienta ale jocurilor sportive spun ca daca tii cont de aceste sfaturi, mizele cresc promitator, cele mai importante sfaturi sunt urmatoarele:

Primul pas este simpatia pentru o singura echipa

Un prim pas de a participa la pariurile sportive si de a avea sanse de castig cat mai mari este sa poti trece peste orgoliul de a fi un suporterul ifocat al unei singure echipe, chiar simpatia pe care o ai pentru fotbal este reprezentata de o singura echipa, nu te va ajuta cu nimic sa castigi, ba din potriva.

Ar fi recomandat ca tunci cand pariezi sa fii cat mai corect si evaluezi bine sansele fiecarei echipe astfel incat in cazul in care echipa ta joaca cu o alta echipa, iar adversarii au mai multe sanse, sa poti sa pariezi pe echipa care are sanse mai mari.

Riscul este un secret foarte mare

O alta recomandare din partea specialistilor este sa poti sa te risti foarte mult atunci cand pariezi, daca stii ca nu esti foarte pregatit si nu ai foarte multe cunostiinte in fortbal sa nu te indrepti spre pariuri care au o miza foarte mare, cel mai bin ar fi sa alegi biletele cu doua sau cu trei meciuri.

In principiu trebuie sa pariezi pe echipele care se situeaza in pe primele locuri, a cote de 1,3 respectiv de 1,4. Alege meciuri foarte importante si posibilitatea ca suma pariata sa fie dublata sunt de aproximativ 60%.

Pariaza pe mai multe echipe

Vezi care sunt echipele care se claseaza pe primele locuri in diverse capionate si pariaza pe ai multe echipe, nu trebuie sa pariezi doar pe anumite echipe, cel mai bine este sa diversifici echipele si sa pariezi pe cat mai multe.

Ideal este sa poti utiliza in calcularea sanselor de castig cat mai mari schipele fruntase din diverse campionate atunci cand punem un bilet la pariurile sportive romanesti din fotbal. Trebuie urmarite indeaproape aceste echipe, astfel incat sa avem cat mai putine susprize, iar rezultatele acestor echipe sa survina natural, pe baza observatiilor realizate in prealabil si a rezultatelor inregistrate in decursul timpului.

Trebuie vazut ce se intampla cu jucatorii, la nivel de lot, conducerea clubului, ce se mai poate intampla, iar daca vom avea fluctuatii si un grad sporit de inconstanta, solutia viabila este aceea de a alege echipele favorite printr-o rotatie atat pe baza inspiratiei, cat si pe baza istoricului recent.