Cazare Baile Felix

de

Cercetările realizate în ultimul de către specialiștii în turism și agroturism au scos în evidență faptul că turiștii români cât și cei străini vizitează în număr tot mai mare stațiunea Băile Felix. Aicii turiștii noștrii preferă în general pensiunile: Pensiunea Sebastian și Perla www.cazarebailefelix.ro .

Pensiunea Sebastian www.pensiuneasebastianfelix.cabanova.com oferă condiții foarte bune de cazare pentru turiștii români și străini care își petrec vacanțele și sejururile aici în frumoasa stațiune Băile Felix. La această pensiune pachetul de cazare este de la 40 ron/prers/noapte.

Pensiunea Sebastian are camere duble la prețul de 90 de ron și camere triole la prețul de 135 ron. Aici micul dejun are un preț de 25 ron/zi iar cina de seară are un preț de 40 ron/zi. Turiștii noștrii care au fost cazați la această frumoasă pensiune ne relatează faptul că aici totul este foarte modern și curat iar gazdele au un suflet deosebit și sunt foarte ospitaliere.

Turiștii români și străini au fost mulțumiți în ultimii ani de condițiile de cazare de la Pensiunea Sebastian www.cazarebailefelix.ro .

Turiștii noștrii la această pensiune beneficiază și de o serie de facilități cum ar fi de exemplu : parcare privată, internet gratuit, grădină sau o zonă verde, o bucătărie bine echipată, recepție non-stop, televizoare în camere, DVD playere în camere, schimbul de prosoape și de lenjerie, aer condiționat, încălzire centrală etc. Camerele din această pensiune sunt foarte spațioase dotate cu: băi proprii, televizoare, internet, frigider, uscător de păr, săpunuri de unică folosință, lenjerie după sezon și anotimp, perii de haine și de pantofi etc.

Gazdele acestei pensiuni pun gratuit la dispoziția turiștilor noștrii frigider-congelator, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, filtre de făcut ceai și cafea, veselă și tacâmuri pentru servirea mesei. Pensiunea asigură parcarea în curte a turiștilor care vin cu mașinile lor proprii.

Pensiunea Sebastian  asigură transportul de la gară a turiștilor care vin fără mașină .Această pensiune organizează excursii de ocazie pentru turiștii noștrii la: Peștera Urșilor, Peștera Scărișoara, Peștera Arieșeni, Stâna de Vale, Cetățile Ponorului etc. La această pensiune folosirea aerului condișionat este opțională. Gazdele de la această pensiune acceptă plata în roni sau cu tichete de masă.

Turiștii romăni pot să găsească condiții bune de cazare și la Pensiunea Perla www.pensiuneaperla.com care se află tot în stațiunea Băile Felix și este situată la o distanță de 7 km de orașul Oradea.

Această pensiune are 12 camere cu 13 băi. Prețul de cazare este de 30 ron/pers/noapte. Pensiunea Perla www.cazarebailefelix.ro  are camere cu un singur pat la prețul de aproximativ 70 de ron, camere duble la prețul de 85 ron și camere cu trei paturi la prețul de aproximativ 95 de ron.

Turiștii români și străini la această pensiune beneficiază și de o serie de facilități cum ar fi de exemplu: internet gratuit, parcare gratuită, grădină sau zonă verde, bucătărie complet echipată, încălzire centrală, sală de jocuri, centru de Fitness, loc de joacă pentru copii, grătar, reduceri la aquapark, frigider,baie privată, articole de toaletă gratuit.

Această pensiune oferă transportul turiștilor la gară gratuit care vin fără mașini iar pentru turiștii care vin în vacanțe cu mașinile proprii se va asigura parcare gratuită și proprie. Stațiunea Băile Felix în ultimul timp a atras un număr foarte mare de turiști români și străini datorită personalului calm și primitor de la pensiuni.

Toți turiștii care au vizitat această pensiune în ultimul timp afirmă că condițiile de cazare sunt foarte bune și gazdele sunt deosebit de calde și de primitoare de aceea numărul turiștilor care vizitează pensiunile din stațiunea Băile Felix este în creștere de la un an la altul semn că la noi în România se practică în general un turism activ, performant și recreativ.