Cazare Baile Felix

de

Cercet─ârile realizate ├«n ultimul de c─âtre speciali╚Ötii ├«n turism ╚Öi agroturism au scos ├«n eviden╚Ť─â faptul c─â turi╚Ötii rom├óni c├ót ╚Öi cei str─âini viziteaz─â ├«n num─âr tot mai mare sta╚Ťiunea B─âile Felix. Aicii turi╚Ötii no╚Ötrii prefer─â ├«n general pensiunile: Pensiunea Sebastian ╚Öi Perla www.cazarebailefelix.ro .

Pensiunea Sebastian www.pensiuneasebastianfelix.cabanova.com ofer─â condi╚Ťii foarte bune de cazare pentru turi╚Ötii rom├óni ╚Öi str─âini care ├«╚Öi petrec vacan╚Ťele ╚Öi sejururile aici ├«n frumoasa sta╚Ťiune B─âile Felix. La aceast─â pensiune pachetul de cazare este de la 40 ron/prers/noapte.

Pensiunea Sebastian are camere duble la pre╚Ťul de 90 de ron ╚Öi camere triole la pre╚Ťul de 135 ron. Aici micul dejun are un pre╚Ť de 25 ron/zi iar cina de sear─â are un pre╚Ť de 40 ron/zi. Turi╚Ötii no╚Ötrii care au fost caza╚Ťi la aceast─â frumoas─â pensiune ne relateaz─â faptul c─â aici totul este foarte modern ╚Öi curat iar gazdele au un suflet deosebit ╚Öi sunt foarte ospitaliere.

Turi╚Ötii rom├óni ╚Öi str─âini au fost mul╚Ťumi╚Ťi ├«n ultimii ani de condi╚Ťiile de cazare de la Pensiunea Sebastian www.cazarebailefelix.ro .

Turi╚Ötii no╚Ötrii la aceast─â pensiune beneficiaz─â ╚Öi de o serie de facilit─â╚Ťi cum ar fi de exemplu : parcare privat─â, internet gratuit, gr─âdin─â sau o zon─â verde, o buc─ât─ârie bine echipat─â, recep╚Ťie non-stop, televizoare ├«n camere, DVD playere ├«n camere, schimbul de prosoape ╚Öi de lenjerie, aer condi╚Ťionat, ├«nc─âlzire central─â etc. Camerele din aceast─â pensiune sunt foarte spa╚Ťioase dotate cu: b─âi proprii, televizoare, internet, frigider, usc─âtor de p─âr, s─âpunuri de unic─â folosin╚Ť─â, lenjerie dup─â sezon ╚Öi anotimp, perii de haine ╚Öi de pantofi etc.

Gazdele acestei pensiuni pun gratuit la dispozi╚Ťia turi╚Ötilor no╚Ötrii frigider-congelator, cuptor cu microunde, pr─âjitor de p├óine, filtre de f─âcut ceai ╚Öi cafea, vesel─â ╚Öi tac├ómuri pentru servirea mesei. Pensiunea asigur─â parcarea ├«n curte a turi╚Ötilor care vin cu ma╚Öinile lor proprii.

Pensiunea Sebastian ┬áasigur─â transportul de la gar─â a turi╚Ötilor care vin f─âr─â ma╚Öin─â .Aceast─â pensiune organizeaz─â excursii de ocazie pentru turi╚Ötii no╚Ötrii la: Pe╚Ötera Ur╚Öilor, Pe╚Ötera Sc─âri╚Öoara, Pe╚Ötera Arie╚Öeni, St├óna de Vale, Cet─â╚Ťile Ponorului etc. La aceast─â pensiune folosirea aerului condi╚Öionat este op╚Ťional─â. Gazdele de la aceast─â pensiune accept─â plata ├«n roni sau cu tichete de mas─â.

Turi╚Ötii rom─âni pot s─â g─âseasc─â condi╚Ťii bune de cazare ╚Öi la Pensiunea Perla www.pensiuneaperla.com care se afl─â tot ├«n sta╚Ťiunea B─âile Felix ╚Öi este situat─â la o distan╚Ť─â de 7 km de ora╚Öul Oradea.

Aceast─â pensiune are 12 camere cu 13 b─âi. Pre╚Ťul de cazare este de 30 ron/pers/noapte. Pensiunea Perla www.cazarebailefelix.ro ┬áare camere cu un singur pat la pre╚Ťul de aproximativ 70 de ron, camere duble la pre╚Ťul de 85 ron ╚Öi camere cu trei paturi la pre╚Ťul de aproximativ 95 de ron.

Turi╚Ötii rom├óni ╚Öi str─âini la aceast─â pensiune beneficiaz─â ╚Öi de o serie de facilit─â╚Ťi cum ar fi de exemplu: internet gratuit, parcare gratuit─â, gr─âdin─â sau zon─â verde, buc─ât─ârie complet echipat─â, ├«nc─âlzire central─â, sal─â de jocuri, centru de Fitness, loc de joac─â pentru copii, gr─âtar, reduceri la aquapark, frigider,baie privat─â, articole de toalet─â gratuit.

Aceast─â pensiune ofer─â transportul turi╚Ötilor la gar─â gratuit care vin f─âr─â ma╚Öini iar pentru turi╚Ötii care vin ├«n vacan╚Ťe cu ma╚Öinile proprii se va asigura parcare gratuit─â ╚Öi proprie. Sta╚Ťiunea B─âile Felix ├«n ultimul timp a atras un num─âr foarte mare de turi╚Öti rom├óni ╚Öi str─âini datorit─â personalului calm ╚Öi primitor de la pensiuni.

To╚Ťi turi╚Ötii care au vizitat aceast─â pensiune ├«n ultimul timp afirm─â c─â condi╚Ťiile de cazare sunt foarte bune ╚Öi gazdele sunt deosebit de calde ╚Öi de primitoare de aceea num─ârul turi╚Ötilor care viziteaz─â pensiunile din sta╚Ťiunea B─âile Felix este ├«n cre╚Ötere de la un an la altul semn c─â la noi ├«n Rom├ónia se practic─â ├«n general un turism activ, performant ╚Öi recreativ.