Ce este Google My Business

de

Google, cel mai r─âsp├óndit ╚Öi folosit motor de c─âutare, are o unealt─â create special pentru proprietarii de afaceri locale. Google My Business, este cea mai important─â unealt─â pus─â la dispozi╚Ťie de marele Google pentru micile afaceri locale. Vestea cea mai bun─â este c─â aceast─â unealt─â este gratuit─â ╚Öi este la ├«ndemana oricui. S─â vedem a╚Öadar ce face Google My Business ╚Öi cum po╚Ťi profita la maxim de facilit─â╚Ťile acestuia. Google My Business are dou─â scopuri : ├«n primul rand s─â ajute proprietarii de afaceri locale cresc├ónd vizibilitatea afacerii lor online ╚Öi ├«n al doilea r├ónd s─â ajute oamenii s─â g─âseasc─â ╚Öi s─â ├«╚Öi spun─â p─ârerea despre afacerile din zona lor.

Majoritatea afacerilor locale, restaurante, cabinete de medicale, saloane de frumuse╚Ťe, magazine mici, etc, au o loca╚Ťie fizic─â, o adres─â postal─â unde clien╚Ťii vin pentru a cump─âra bunuri sau servicii. Deci, primul pas ca un poten╚Ťial client s─â cumpere este s─â te g─âseasc─â. Pe hart─â. Adica pe Google Maps ÔÇô cea mai folosit─â hart─â pentru indica╚Ťii.

Nota: pentru dispozitivele Apple există o hartă diferită. Listarea pe aceasta hartă nu este înca disponibilă pentru Romania.

├Änregistr─ârile Google My Business sunt destinate companiilor care ofer─â clien╚Ťilor servicii ├«n principal ├«n zona lor local─â, ca de exemplu: contabili, constructori, saloane de coafur─â, denti╚Öti, ╚Öcoli de ╚Öoferi, gimnastic─â , fotografi, restaurante, catering, electricieni, agen╚Ťi imobiliari, garaje, instalatori etc.

Ori de c├óte ori cineva utilizeaz─â ceva legat de Google ╚Öi caut─â ceva ce Google determin─â s─â aib─â legatur─â cu o loca╚Ťie sau o zon─â, cum ar fi ÔÇťdenti╚Öti Bucure╚ÖtiÔÇŁ sau ÔÇťrestaurant ├«n ClujÔÇŁ, link-urile c─âtre 3 ├«nregistr─âri din GoogleMy Business vor fi afi╚Öate sub o hart─â a zonei locale . C├ónd face╚Ťi clic pe ├«nregistrarea unei companii Google My Business, pute╚Ť i vedea urm─âtoarele:

  • Numele, adresa ╚Öi num─ârul de telefon al companiei.
  • Loca╚Ťia companiei pe o hart─â.
  • Ora de deschidere a afacerii.
  • Un link c─âtre┬áwebsite-ul companiei.
  • Fotografii legate de afacere.
  • Recenzii ale┬á afacerii l─âsate de clien╚Ťii anteriori.
  • O rating de la 1 la 5 pentru afacere (pe baza scorurilor date de clien╚Ťii anteriori).

Acum, ╚Öti╚Ťi ce este Google My Business, s─â examin─âm motivele pentru care tu, ca proprietar al unei afaceri locale, nu trebuie doar s─â fii con╚Ötient de platform─â, ci s─â o folosesti ├«n mod activ.

Ai acces la mai multe persoane

├Än ceea ce prive╚Öte conectarea afacerilor cu oamenii ├«n momentul ├«n care ace╚Ötia caut─â un anumit serviciu ├«n zona lor, nimic nu se compar─â cu accesul Google, care este punctul de plecare implicit pentru majoritatea persoanelor care caut─â informa╚Ťii online.

Prezen╚Ť─â mai bun─â ├«n rezultatul c─âutarilor pentru afacerea ta

├Änregistr─ârile din Google My Business sunt afi╚Öate deasupra rezultatelor standard ale c─âut─ârii, ceea ce ├«nseamn─â c─â firmele afi╚Öate acolo au o prezen╚Ť─â mai mare ╚Öi beneficiaz─â de o expunere sporit─â. De asemenea, este posibil s─â fie afi╚Öat at├ót ├«n ├«nregistr─ârile Google My Business, c├ót ╚Öi ├«n rezultatele standard ale c─âut─ârii, ceea ce ├«nseamn─â dou─â list─âri de pe prima pagin─â ├«n loc de una pentru afacerea ta.

C├ó╚Ötig─â ├«ncrederea Clien╚Ťilor

Pentru persoanele care caut─â pe Google, procesul de verificare ╚Öi sistemul impar╚Ťial de evaluare / revizuire utilizat pentru ├«nregistr─ârile din Google My Business le pe acestea mult mai credibile dec├ót site-urile de afaceri, ╚Öi pe bun─â dreptate, deoarece Google face aproape imposibil─â trisarea ÔÇô ├«ntreprinderile f─âr─â scrupule s─â ob╚Ťin─â rezultate bune ├«n c─âutarea local─â rezultate.

Recenzii

Pagina Google My Business permite afacerii tale s─â obtin─â p─âreri,comentarii ╚Öi recenzii de la clien╚Ťi despre afacere, serviciile sau produsele oferite. GMB este o altfel de carte de vizit─â a unei afaceri ╚Öi ├«n special afacerile locale. Pentru o afacere local─â aflat─â la ├«nceput recenziile sunt foarte importante pentru a cre╚Öte autoritatea ╚Öi credibilitatea afacerii. Men╚Ťinerea unei pagini Google My Business complet─â ╚Öi corect─â face parte din strategia de┬áLocal SEO.

Din aceste motive, dar ╚Öi pentru c─â platforma este at├ót gratuit─â, c├ót ╚Öi simpl─â, trebuie s─â ├«ncepe╚Ťi s─â utiliza╚Ťi┬áGoogle My Business. Cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme, cu at├ót mai devreme afacerea dvs. va fi vizibil─â atunci c├ónd persoanele din zona dvs. caut─â cuvinte cheie relevante pentru afacerea dvs. ╚Öi cu at├ót mai devreme ve╚Ťi ├«ncepe s─â primi╚Ťi un flux continuu de clien╚Ťi de la Google.