Ce ne aduce anul 2019 in materie de moda

de

Trendurile fashion sunt despre a fi mereu cu un pas inainte, asa ca nu este niciodata prea devreme sa ne gandim la ceea ce va fi la moda in urmatoarea perioada.

Si daca nu exista o anume viziune asupra modei, nu este nicio problema deoarece urmeaza cateva recomandari. Desigur, unele dintre aceste stiluri au atins deja rafturile magazinelor, dar exista sanse mari sa nu fie acolo mult timp.

Piese vestimentare si accesorii din materiale ecologice

Una dintre primele tendinte care au aparut in 2019 sunt cerceii din piele artificiala.

Uneori, tendintele modei sunt reprezentate de micile detalii, de accesorii. Cautarile pentru cerceii din piele artificiala au crescut recent cu 2.831%, potrivit Pinterest. Stilul este de asteptat sa creasca intr-o tendinta mai mare si in 2019.

Odata cu sustinerea celebritatilor si a consumatorilor de inlocuire a produselor de origine animala in varientele celor ecologice, numerosi designeri au distrus in intregime produsele de acest gen in anul 2018.

Meghan Markle poate sa fi jucat, de asemenea, un rol important in stimularea modei de piese vestimentare ecologice.

Ducesa incorporeaza frecvent brandurile etice in garderoba sa si, prin urmare, a provocat o crestere a interesului brandurilor ecologice pe care le poarta.

Toata lumea va detine un cardigan „popcorn” in acest an

Cardiganele sunt, fara indoiala, unele dintre cele mai sic piese vestimentare pentru vremea rece.

In acest sezon nu este vorba despre puloverul clasic – este vorba despre puloverul texturat. Sub o forma supradimensionata, acesta are o cerere din ce in ce mai mare pe piata. Poate fi constituit din amestecuri de mohair cu note inspirate din stilul retro.

Daca nu detineti nici unul, probabil sunteti cel putin constienti de cardiganele tip popcorn sau mai pe intelesul tuturor, cele care dau impresia de material „aspru”. Mai putin de o luna distanta de la anul nou, stilul a inceput deja sa apara in magazinele de vanzare cu amanuntul sau in cele online.

Potrivit Pinterest, cautarile acestui stilul au crescut recent cu 1.395%, asa ca aspectul va deveni cu siguranta un trend masiv in 2019.

Salopetele au revenit la moda in 2019

Salopetele intregi, nu orice fel de salopete, ofera magie stilului vestimentar in acest an, de asemenea sunt o alegere extrem de confortabila. Se poate asorta o pereche de pantofi, cateva accesorii sau deloc si tinuta poate fi gata imediat.

Exista numeroase stiluri de a alege. Pe masura ce puteti canaliza stilurile disco-urile inspirate din anii 1970, precum si versiunile ultra-casual, care sunt excelente atat pentru petreceri, cat si pentru plimbari cu prietenii. Ca accesoriu, se poate adauga o curea pentru a sublinia unicitatea lor. Pentru un plus de comoditate se pot alege materiale din tesaturi de calitate, care pot usura miscarile.

Exista o gama destul de larga de la costume fara maneci, detalii fara bretele, rupte sau indoite. Nu va fie frica sa purtati stiluri tiparite in vant, dar fiti gata sa pastrati lucrurile minime. Imbracamintea lunga va va scoate in evidenta picioarele superbe.

Exista foarte multe tendinte fashion  noi in anul 2019 pe gusturile fiecaruia, iar daca atentia este acordata asupra acestui domeniu, cu siguranta se pot gasi in toate magazinele de specialitate orice fel de piesa vestimentara dorita.