Constructii subterane

de

Constructii subterane ÔÇô constructii pentru utilit├úti comunale

Valoarea experientei îndelungate

Cerintele cresc permanent, mai ales în domeniul constructiilor subterane.

Sigurant├ú, economicitate, protectia mediului si termene exacte de executie a constructiilor ÔÇô iat├ú doar c├óteva exemple de provoc├úri c├úrora trebuie s├ú le r├úspund├ú la ora actual├ú ├«ntreprinderile de constructii.

Deceniile de experien├ż├ú ale societ├útii DANISTIR & MANU.SRL ├«n sfera constructiilor subterane reprezint├ú cel mai redutabil atu ├«n acest sens.

Know-how tehnic, preg├útirea lucrului, calculatii si asistarea proiectelor, utilaje dintre cele mai moderne, calitate: ÔÇô ├«n toate fazele si etapele de lucru sunt de la sine ├«ntelese prestatiile de ├«nalt├ú specialitate si economicitate

Echipe calificate si un parc de utilaje speciale

În constructiile subterane, diversele fluxuri de lucrãri trebuie sã se întrepãtrundã, sã functioneze ca un angrenaj de roti dintate.

├Änalt calificate, echipele de la DANISTIR & MANU.SRL pot ataca si cele mai preten├żioase lucr├úri, pentru lucr├úrile lor beneficiind de un echipament tehnic situat ├«n permanen├ż├ú la cel mai nou nivel al tehnicii.

Acceptarea provocãrilorToate lucrãrile din domeniul constructiilor pentru furnizarea de utilitãti si pentru dezafectarea comunalã sunt supuse unei supravegheri severe, atât interne, cât si externe.

Certific├úrile dob├óndite si ├«naltele standarde de calitate practicate sunt aspecte ce probeaz├ú o execu├żie de ├«nalt├ú valoare a constructiilor:

Know-how tehnologic în toate sectoarele

Oferta de lucrãri a societãtii DANISTIR & MANU.SRL în domeniul constructiilor subterane acoperã toate comenzile în sfera constructiilor pentru furnizare si dezafectare de utilitãti.

Pe baza know-how-ului nostru tehnologic ne asumãm instalarea alimentãrii cu gaz într-un cartier nou cu aceeasi competentã cu care atacãm si proiecte mari de lucrãri de terasament, la care trebuie dislocate tone de pãmânt.

instalatii de canalizare si de ape reziduale

instalare dinamicã (fãrã excavare) a tevilor

Microtunneling

microtunelare

constructii de tuneluri în sectoare comunale pereti de parapante sii lucrãri de consolida recoborâri ale nivelului pânzei freatice elevatoare pentru apã rezidualã si bazine de retenzie

canalizare alimentare cu apã

alimentare cu gaz

termoficare lucrãri de constructii pentru instalarea cablurilor

lucrãri de terasament si constructii rutiere

constructii de depozite pentru deseuri

Înaltã competentã la executarea constructiilor

Constructiile pentru canalizare, gaz, apã, termoficare, cabluri, terasamente si strãzi constituie baza fireascã a vietii moderne de zi cu zi.

Calitãtii durabile a executiei lucrãrilor de constructii îi revine, de aceea, o importantã deosebitã.

DANISTIR & MANU.SRL îndeplineste aceste cerinte. Vã puteti bizui de exemplu peaplicarea continuã a cunostintelor tehnologice inovative standarde înalte de calitate, partial dezvoltate autonom de cãtre noiun mod de gândire orientat în mod pronuntat spre servicii

Înaltã competentã la executarea constructiilor

Constructiile pentru canalizare, gaz, ap├ú, termoficare, cabluri, terasamente si str├úzi constituie baza fireasc├ú a vie├żii moderne de zi cu zi. Calit├útii durabile a execu├żiei lucr├úrilor de constructii ├«i revine, de aceea, o important├ú deosebit├ú. DANISTIR & MANU.SRL ├«ndeplineste aceste cerinte.

Vã puteti bizui de exemplu peaplicarea continuã a cunostintelor tehnologice inovative standarde înalte de calitate, partial dezvoltate autonom de cãtre noiun mod de gândire orientat în mod pronuntat spre servicii asistarea unitarã a proiectelor

Succesul unei întreprinderi care îsi asumã concurenta pe plan international se mãsoarã în succesul prestatiilor de service pe care le oferã beneficiarilor sãi din întreaga lume.

Email: [email protected]

Tel: 0733388820

Website: danistirandmanu.ro