Cursuri de make up cu 40% reducere

de

De cele mai multe ori, vestimentatia pe care o porti iti reflecta personalitatea, dar trebuie sa stii ca si machiajul pe care il porti iti reflecta personalitatea la fel de mult.

DallesGO desfasoara o noua campanie promotionala, o campanie care ofera cursuri cu 40% reduse daca vrei sa iei parte la cursurile de make-up organizate de cei de la dallesgo.ro.

DallesGO si oferta la cursurile de make up

Daca esti constienta de acest lucru, iti vei da seama ca trebuie sa iei partea la promotia la cursurile de make up pe care cei de la DallesGO o au acum pentru ca vei invata extrem de multe lucruri foarte interesante din arta machiajului si bineinteles vei cunoaste elemente interesante pe care sa le folosesti cu succes in machiajele tale.

Daca ai o pasiune pentru domeniu, pentru machiaj, trebuie sa o dezvolti la maximum si eventual intr-un viitor job, cursurile de make up din Bucuresti sunt rampa de lansare. Daca iti doresti sa cunosti mai multi oameni care au pasiunea ta poti veni la cursurile de make up after work din Bucuresti mentionate mai sus, pasiunea ta va deveni un job adevarat.

Job-ul de make-up artist este extrem de frumos si cu un viitor mare in fata, avand in vedere dezvoltarea lui zilnica si cererea care este din ce in ce mai mare la noi in tara si nu numai. Pe langa asta, un lucru important pentru jobul de make-up artist este ca in cazul in care alegi sa il practici acasa si nu in cadrul unui salon este ca tu iti stabiliesti atat programul de lucru si de asemenea, iti poti selecta fara probleme proprii clienti.
Pe langa lucrurile de mai sus jobul de make up artist este frumos si datorita faptului ca de fiecare data te poti juca incercand lucruri si tehnici noi, tehnici pe care le vei invata la cursurile de make up de la DallesGO, unde vei beneficia de suportul celor mai buni profesori din domeniu care te vor invata cum sa combini culorile perfect, cum sa alegi culorile potrivite si cum finalul sa fie o „opera de arta” pentru persoana pe care o machiezi.

Ce vei invata la cursurile de make up de la Bucuresti?

  • Vei invata tehnici noi de la profesorii de la cursuri
  • Vei exersa lucruri noi si vei avea posibilitatea de a le corecta in timp real alaturi de profesorii de aici
  • Vei lucra de fiecare data cu produse de calitate oferite de cei de la MAC Romania
  • Vei beneficia de discounturi la produsele MAC pe care vrei sa le achizitionezi in baza unui card pe care il vei primi de la DallesGO
  • Vei primi la sfarsitul cursului de make up o diploma de acreditare in make up

Cateva informatii despre universul de cursuri DallesGO

Universul de cursuri DallesGO ofera o multime cursuri after work pe care le organizeaza in Bucuresti. Daca doresti sa participi la unul dintre cursurile oferite te poti inscrie pe site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769.041.711.
Cursurile de make se vor desfasura dupa ora 18:00, in cadrul studiourilor DallesGO de pe str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2, Bucuresti.
Poti vedea impresii si pareri de la cursantii de la make up pe canalul de Youtube al celor de la DallesGO.