De ce spuma poliuretanica

de

Spuma poliuretanica (PUR) este pulverizata pe obiectul de termoizolat, stratul obtinut fiind continuu si uniform, astfel eliminandu-se puntile termice. Alegerea spumei poliuretanice pentru a termoizola este potrivita pentru orice suprafata, deoarece aceasta se muleaza pe stratul suport, fiind foarte usor de aplicat. De asemenea, nu sunt necesare alte materiale abrazive, aceasta spuma fiind foarte usoara.

Alte avantaje ale termoizolatiei cu spuma poliuretanica sunt asigurarea unui coeficient termic ridicat si o izolatie fonica de peste 20 de decibeli.

Termoizolatia prin spuma poliuretanica

Datorita usurintei cu care se aplica, dar si rezistentei ei indelungate pe suprafetele aplicate, termoizolatia cu spuma de poliuretan se poate realiza pentru acoperisuri, mansarde, hale industriale construite din diverse materiale (lemn, tabla, beton), cladiri (chiar si pentru caramida), dar si a depozitelor frigorifice, netinandu-se cont de forma sau de inclinarea peretilor, fiind potrivita atat pentru suprafetelor orizontale, cat si pentru cele verticale, oferind izolatie termica excelenta.

Termoizolarea cu spuma poliuretanica, o alegere inspirata

Cu totii ne dorim un grad crescut de confort al caminului, ceea ce implica de multe ori un cost pe masura. Noile aparitii in materie de constructii au dat peste cap acest fapt, astfel ca o investitie initiala putin mai mare va reduce semnificativ costurile facturilor de mai tarziu. In materie de incalzire, termoizolarea prin spuma de poliurentan este o varianta demna de luat in calcul, aceasta scutindu-ne de facturi extrem de mari la incalzire si curent, dar totusi asigurand un confort termic excelent in locuinta.

Avantajele termoizolatiei cu spuma poliuretanica cu Europlastic.eu sunt nenumarate, cel mai important fiind durata de rezistenta a acesteia, care este foarte mare. Faptul ca spuma poliuretanica este un material usor, dar extrem de eficient, constituie un avantaj atunci cand se aplica, nefiind cu nimic mai prejos fata de celelalte materiale de izolatie cand vine vorba de rezistenta.