Decepţia banilor şi simbolistica dolarului american

de

Pecetea de pe spatele bancnotei americane, cu Ochiul atotvăzător, este plină de simboluri oculte. Chiar și celui mai mare sceptic de pe planetă ar trebui să-i fie cam greu să nege existența tuturor acestor așa-zise „coincidențe„: 13 frunze pe ramurile de măslin, 13 linii și dungi, 13 săgeți, 13 litere în expresia „E Pluribus Unum” (Din mai mulți unul), 13 pietre în piramidă sau 13 litere în expresia „Annuit Coeptis” (Dumnezeu ne-a ajutat în acțiunea noastră).

Apoi, chiar sub piramidă, se mai află trecută și expresia „Novus Ordo Seclorum” (Noua Ordine Seculară sau, mai exact, Noua Ordine Mondială). Ce este cu acest număr 13? De ce apare el atât de des? Și la ce alte lucruri mai trebuie să fiți atenți?

După cum probabil unii dintre voi știu, elitele mondiale sunt implicate din plin în activități oculte. Piramida și Ochiul Atotvăzător de pe spatele bancnotei americane arată faptul că aceste organizații secrete și oculte continuă să controleze America. Cum aceeași simbolistică este prezentă frecvent în multe dintre logourile unor mari companii, se mai poate spune că ei controlează și lumea prin intermediul afacerilor și al domeniului bancar.

Încă de la apariția bancnotei de 1 dolar, se pare că s-a înțeles că numărul 13 reprezintă statele coloniale, cu ordinea lor socială creștină reprezentată de libertate, egalitate și pace. Adevărul este, însă, cu totul altul. Aceste simboluri care apar pe respectiva bancnotă nu au nimic de-a face cu creștinismul, secretele lor fiind unele cu mult mai întunecate.

Numărul 13 nu reprezintă numai familiile care alcătuiesc elita mondială, ci are și origini sataniste. El era numărul mistic al babilonienilor și al egiptenilor. Astăzi, este numărul mistic al Masoneriei. Așadar, cele 13 linii și dungi reprezintă tot ceea ce este contra lui Dumnezeu și a bisericii, cele 13 săgeți din gheara dreaptă a vulturilor – războaie și putere militară, cele 13 litere din „E Pluribus Unum” – planul de a aduce laolaltă toate guvernele lumii, toate religiile și toate sistemele monetare pentru a fi controlate de o singură putere generală (Noua Ordine Mondială).

Cele 13 stele de deasupra vulturului sunt așezate într-o hexagramă cunoscută sub denumirea de „mogen David„, folosită în practicile oculte pentru invocarea Diavolului. Cele 13 pietre sau trepte ale piramidei sunt reprezentate de cele 13 familii care controlează planeta. Expresia „Annuit Coeptis„, cu cele 13 litere ale sale, anunță începutul sau venirea Noii Ordini Mondiale.

Iar cele 13 frunze de pe ramurile de măslin sunt menite să simbolizeze pacea. Da, sigur..

Pe bancnota de 1 dolar, Ochiul Atotvăzător este cel al lui Lucifer. Acesta este întotdeauna înconjurat de lumină. Această lumină reprezintă iluminarea, iar cei care sunt implicați în practicile oculte de tip satanist sunt cunoscuți sub numele de „cei iluminați”, pentru că ei dețin toate cunoștințele cu privire la ce înseamnă toate aceste mesaje cifrate.

Ochiul Atotvăzător este denumit așa pentru că el știe tot și vede tot, la fel cum, într-o dictatură de tip fascist, în care sunteți cu toții supravegheați îndeaproape, conducătorul suprem știe ce face fiecare dintre voi.

La fel ca și restul simbolurilor oculte, vulturul este preluat și el din vechea simbolistică păgână, unde reprezenta emblema Imperiului Roman, iar ceva mai târziu, peste veacuri, a fost folosit ca emblemă a regimului nazist german. Aparent, atât atunci, cât și acum, aceleași forțe oculte au fost în spatele acestor două imperii.

Elitele mondiale se întâlnesc în secret pentru a discuta planurile lor de instalare a Noii Ordini Mondiale și de înrobire a fiecărei persoane de pe această planetă. Una dintre societățile secrete care fac parte din această mașinărie diabolică de dominare mondială, este Masoneria.

A nu se înțelege greșit, nu ar fi corect să includem toți masonii la categoria „oameni răi”, pentru că, cel puțin o mică parte din ei, cei de ranguri mai inferioare, sunt niște persoane destul de decente. Din păcate însă, aceștia nu au nici cea mai mică idee despre adevărata agendă a celor de deasupra lor, a superiorilor lor, care au cu totul alte planuri pentru noi toți.

Referitor la simbolistică, se mai spune că ultima piatră din piramidă, cea de la vârf, se va lipi de restul piramidei atunci când Noua Ordine Mondială va fi instaurată.