6 intrebari pe care sa le adresezi unui fotograf de nunta inainte de ziua cea mare

de

Va ocupati de organizarea nuntii si vreti sa fiti foarte bine pregatiti? Inseamna ca aveti nevoie sprijin pentru a sti care sunt intrebarile pe care este recomandat sa le adresati specialistului foto inainte de  a realiza pozele pe care le veti admira intreaga viata. Este esential sa alegeti un fotograf nunta care sa va inteleaga, care sa stie care este ideea voastra despre nunta, dar si cum va doriti sa arate albumul foto, astfel incat sa va reprezinte foarte bine!

Ce tip de aparatura foloseste?

Pentru inceput, este foarte important sa stiti ce tip de aparatura foloseste specialistul pe care il alegeti sa va surprinda nunta in imagini. De exemplu, un fotograf profesionist are intotdeauna grija sa isi cumpere un aparat excelent, dar si obiective de calitate, cu ajutorul carora sa poata face poze minunate. In functie de atentia pe care specialistul o acorda aparaturii, va puteti da seama cat de mult se implica in munca pe care o face, indiferent de evenimentul la care merge.

Idei pentru locatia in care urmeaza sa aiba loc sedinta foto

Un alt aspect asupra caruia trebuie sa va opriti atunci cand discutati cu fotograful este locatia pentru sedinta foto de nunta. Daca nu aveti inca nicio idee, va puteti consulta cu persoana care, fara indoiala, are mai multa experienta in domeniu si care va poate oferi sugestii interesante. Lucrand cu mai multe perechi de miri, fotograful stie care sunt locurile in care puteti beneficia deopotriva de lumina, dar si de culori minunate!

Stilul abordat

Despre un fotograf de nunta bun se poate afirma ca este un artist desarvarsit! Nu uitati sa il intrebati care este stilul pe care il abordeaza in general. De exemplu, exista specialisti care prefera stilul foto-jurnalistic, dar si fotografi care cauta, pe cat de mult posibil sa realizeze imagini iesite din comun, din diferite pozitii si cu ajutorul a numeroase elemente de recuzita. In functie de raspunsurile pe care le primiti, va puteti da seama daca luati cea mai buna decizie pe partea foto-video sau trebuie sa mai cautati!

Cat timp dureaza editarea fotografiilor dupa nunta?

Orice fotograf nunta Bucuresti care se respecta isi aloca o perioada pentru editarea fotografiilor. Este vorba despre un proces care necesita atentie si indemanare, insa voi, ca miri, trebuie sa stiti care este intervalul de timp la care urmeaza sa primiti pozele din ziua marelui eveniment. In acelasi timp, este bine sa va interesati daca fotograful se tine intr-adevar de cuvant, pentru ca termenul sa nu se prelungeasca mult prea mult!

Se ocupa fotograful si de realizarea albumului foto?

Chiar daca in prezent, pentru toata lumea este mult mai usor sa se bucure de fotografii in format digital, albumele foto in forma fizica nu se demodeaza niciodata. Daca va doriti si un album, asigurati-va ca specialistul pe care il alegeti are si acest serviciu inclus in pachet. Nu este exclus sa platiti in plus pentru el, insa peste ani, fara indoiala veti dori sa va bucurati alaturi de cei dragi de imaginile minunate din ziua in care v-ati unit destinele.

Preturi

Nu in ultimul rand, asigurati-va ca stiti exact care sunt preturile pe care urmeaza sa le platiti pentru fiecare serviciu in parte. Daca va doriti ca fotograful sa va fie alaturi si acasa, la impodobitul miresei, dar si la sedinta foto, la biserica, la Starea Civila, iar ulterior la petrecere, nu este exclus sa platiti usor mai mult decat pentru un pachet de baza, insa merita! Este important sa aveti alaturi un specialist care sa surprinda cele mai importante momente din aceasta zi speciala. Avand in vedere ca voi veti fi extrem de emotionati, s-ar putea sa ratati detalii pe care le puteti vedea ulterior in imagini!

In timpul intalnirilor cu fotograful pe care il alegeti, recomandat este sa ii adresati acestuia toate intrebarile pe care le aveti, astfel incat sa stiti cat mai bine cum se va desfasura evenimentul din acest punct de vedere. Nu uitati ca aceasta zi trebuie sa fie una speciala pentru voi: bucurati-va si fiti naturali in fiecare clipa! Doar astfel veti beneficia de fotografii superbe, care sa va aduca zambetul pe buze ori de cate ori le vedeti!