Resursele necesare pentru a putea garanta o buna implementare ERP in firma voastra.

de

Daca nu stiti prea multe in ceea ce priveste industria IT, Romania este la momentul actual un lider pe piata in multe domenii informatice, datorita raportului calitate-pret favorabil. Companiile romanesti asigura alternative competitive pentru toate nevoile companiilor sau a persoanelor fizice, astfel asigurand o crestere relevanta in toate domeniile pietii. Un sistem de baza pentru orice afacere este cel de optimizare si gestionare a tuturor resurselor, acest program purtand numele de ERP.

Prin folosirea lui, sistemul EBS de productie si implementare ERP garanteaza chiar si de la punerea in uz o sistematizare a proceselor, diminuarea erorilor umane, urmarirea si buna administrare a datelor in timp real, retrospectiv si ofera posibilitatea de a anticipa contextul viitor cu o deviatie mica. Pentru cei care vor mai multe informatii cu privire la intregul process de implementare ERP, contactati firma EBS si va vom pune la dispozitie programul Clarvision fara plata, pentru un trimestru.

Datorita feedback-ului constant primit, acest program este pus la punct din din considerente functionale, al fluxului de date si al parametrilor economici. Clarvision este printre cele mai noi sisteme ERP intrucat pune accent atat pe latura de productie cat si pe cea de management, angajati, costuri, preturi etc.

Desi a fost conceput pentru a gestiona activitatea companiilor cu profil industrial, programul da randament pentru orice domeniu unde integrarea, automatizarea si buna desfasurare a procesului de productie sunt detalii cheie. Inca un punct forte al implementarii unui asemenea sistem este ca acesta faciliteaza efortul depus, toate datele fiind adaugate o singura data, apoi ele fiind centralizate luand in considerare numarul informatiilor, prin sistemul modular, astfel creandu-se o imagine de ansamblu asupra activitatilor firmei. Clarvision ofera acces permanent la indicatorii cheie, relevan╚Ťi pentru a lua deciziile bune.

Accesul este permis și securizat pe baza de cont parolat. Fiecare user poate vizualiza sau edita rapoarte. In acelasi timp un utilizator obisnuit va putea obtine alte rapoarte, pornind de la parametrii cheie, analizandu-i multidimensional.

Meniurile de prezentare contin rapoarte si grafice predefinite ce permit permit informatii detaliate sau sintetizate. Utilizatorii vor avea astfel acces la parametrii ╚Öi indicatori imposibil de accesat prin rapoarte opera╚Ťionale.

Pentru ca informatia este actualizat─â ├«n timp real ╚Öi este colectat─â din toate departamentele simultan reprezint─â singura versiune a adev─ârului ╚Öi va deveni modul standard de raportare din organiza╚Ťie. Sursa principala pentru detalii este desigur EBS.