Sa Preparam Savuros – o comunitate online a iubitorilor de delicii coapte

de

In luna noiembrie a acestui an, a avut loc lansarea site-ului www.sapreparamsavuros.ro, o comunitate a persoanelor care cred ca deliciile coapte sunt minunate, usor de pregatit si ideale pentru orice moment.

 Totul a pornit de la crearea comunitatii SaPreparamSavuros.ro pe Facebook, unde, pe langa editori, fiecare dintre fani poate sa posteze diferite retete de copt, trucuri din bucatarie, idei de noi produse si unde oamenii pot comunica orice, oricand, pe baza acestor teme. Pagina a functionat atat de bine, strangand atat de multe persoane in jurul ei, incat comunitatea Sa Preparam Savuros s-a mutat si pe site-ul cu acelasi nume.

 Sub sloganul „Coacem impreuna – simplu, relaxant, delicios” site-ul contine atat sectiuni din cadrul carora oamenii pot sa se informeze si sa se delecteze, cat si o sectiune din care membrii comunitatii sa se inspire si sa incerce retete noi. Totodata, utilizatorii isi vor putea posta propriile retete, pentru a-i inspira si pe ceilalti si pentru a contribui la o mare carte de bucate coapte si savuroase, ce se va forma pe site.

 Practic, Sa Preparam Savuros, pe langa consolidarea acestei frumoase comunitati, isi doreste sa incurajeze alimentatia sanatoasa si mancarea gatita acasa, iar in cazul preparatelor coapte exista un grad foarte mare de abandon al acestui obicei. Astfel, este o necesitate ca oamenii sa isi aminteasca faptul ca preparatele coapte facute acasa sunt mult mai gustoase, mai sanatoase si gatirea lor este o activitate recreativa si plina de satisfactii.

Asadar, de acum inainte pagina de Facebook si site-ul Sa Preparam Savuros vor merge in paralel si invita pe toata lumea sa le fie aproape. Sunt promise o multime de trucuri utile,  continut de calitate, multe concursuri si nu numai.