Tehnici prin care poti obtine bucle groase, de invidiat

de

Ce iti vine in minte atunci cand spui vara si plaja? O fata frumoasa sarutata de soare, cu parul minunat, ca rezultat al aerului sarat si al apei marii. Cine nu a visat sa aiba parul atat de “relaxat”?

Pentru multe femei insa, gandul de a coafa parul folosindu-se de o placa de indreptat parul sau un ondulator le sperie. Exista insa numeroase tehnici de a obtine niste bucle groase, de invidiat ( despre care multi prieteni de ai tai vor crede ca sunt facute de hair-stylisti profesionali)

1. Tehnica “cocului printesei Leia”

Inca de cand eram mici, foarte multe dintre noi am adorat coafura celebra a personajului iconic pentru mai multe generatii, Printesa Leia. Forta va fi cu siguranta cu tine atunci cand pornesti in aceasta calatorie pentru a obtine un par ondulat. Tot ce trebuie sa faci este sa iti “rostogolesti” parul in doua portiuni de “cocuri” si te vei trezi a doua zi dimineata cu parul ondulat, asa cum visai!

2. Tehnica “innodarii parului”

Daca iti innozi parul si il lasi asa peste noapte, vei fi surprinsa sa descoperi ca a doua zi, cand il despletesti, te vei trezi cu bucle groase si voluminoase. Aceasta este o tehnica simpla, dar care da rezultate imediate si surprinzatoare.

3. Tehnica “coroanei incalcite”

Aceasta tehnica presupune rasucirea parului intr-o maniera care aduce aminte de o coroana. Dupa ce desfaci aceasta “coroana” creata din firele de par, vei descoperi ca parul iti va cadea in bucle groase.

4. Tehnica esarfei

Iata o tehnica pe care o poti experimenta cu usurinta. Daca iti infasori parul in jurul unei esarfe si il lasi asa putin timp, vei fi surprinsa de rezultat atunci cand il vei desprinde. Aproape toate femeile au o esarfa preferata in garderoba, care poate fi folosita nu doar ca un accesoriu potrivit pentru multe situatii, ci si ca un “coafor” personal, de nadejde.

5. Tehnica impletitului parului in forma de “sarpe”

Aceasta tehnica de impletitura implica sa iti impletesti parul astfel incat forma rezultatului final sa aduca aminte de trupul unui sarpe.
Cand iti vei desprinde parul din aceasta impletitura, vei descoperi surprinsa ca vei fi obtinut bucle naturale.

6.Tehnica impletitului “coada de peste”

Aceasta tehnica de a iti impleti parul este una dintre cele mai populare tehnici. Vei descoperi de asemenea ca iti permite sa capeti aceste bucle voluminoase, lejere, pe care le vei purta cu incredere in public atunci cand esti la plaja, dar si in dimineti racoroase de toamna.

7. Tehnica ondulatorului/placii de intins parul.

Chiar daca poate ca esti speriata de aceste ustensile, uneori se intampla sa fii nevoita sa iti creezi anumite bucle profesionale. In acest sens, este indicat sa iti ondulezi parul cu ajutorul placii de indreptat sau al ondulatorului.