Totul pentru un confort sporit al calatoriei tale in strainatate

de

Orice persoana poate constata din primul moment ca suntem dedicati gasirii celor mai bune solutii de transport persoane in toata Europa.

Intotdeauna vei avea la dispozitie posibilitatea unei rezervari de calatorie cu autocare si microbuze moderne din flota colaboratorilor nostrii si veti avea satisfactia ca ai fost beneficiarul unui transport confortabil si in siguranta.

Suntem canalizati impreuna cu partenerii nostrii,  sa oferim transport international de persoane la cele mai bune standarde, avand ani de experienta si zeci de mii de trasee efectuate.

Intelegand necesitatile tale, compania noastra isi doreste sa devina unul dintre cei mai buni operatori de pe piata in domeniu.

Frecventa  clientilor  face ca impreuna cu partenerii nostrii  sa gasim mereu solutii si sa integram cele mai bune tehnologii pentru ca tu sa fii beneficiarul unui drum lipsit de griji,  prin repartizarile orare de plecare si de sosire, traseele alese  si datorita calatoriei confortabile pe care soferii profesionisti o efectueaza.

Suntem preocupati in permanenta ca fiecare client al nostru sa ajunga in siguranta si la timp la adresa de destinatie iar pe drum, sa serveasca o masa calda gratuita, la un restaurant de pe traseu. Iti poti rezerva biletul pentru plecari din Germania catre tara,  noi ocupandu-ne inclusiv de transport persoane Germania Romania iar procedura este aceea de a plati la sofer doar costul biletului, rezervarea fiind gratuita. Dar si daca ai facut o rezervare si te-ai razgandit, nu ai de achitat nimic.

Toate autocarele si microbuzele din flota de transport persoane sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video si evident , pentru deplina siguranta a calatoriei tale au in dotare si centuri de siguranta.

La unele autocare, pe langa dotarile enumerate, este integrata si toaleta, permanent igienizata,  acesta fiind un aspect deosebit de important mai ales pe traseele internationale lungi, contribuind la confortul sporit al calatoriilor.

Poti alege sa calatoresti cu unul din microbuzele sau autocarele flotei colaboratorilor nostrii fiindca siguranta si confortul calatoriei tale este mai presus de toate.

Din pachetul de reduceri standard face parte si costul mai mic al biletului daca optezi pentru a achizitiona biletul tau de calatorie tur si retur. Un prim pas este acela de a-ti rezerva biletul si devenind beneficiarul unei calatorii impreuna cu noi, vei ajunge repede la concluzia ca ori de cate ori trebuie sa faci o calatorie, trebuie sa ne alegi fiindca te respectam oferindu-ti cele mai calitative servicii.