Un nou ceas inteligent disponibil pe piata din Romania incepand cu acest an. Vezi despre ce marca este vorba!

de

Romanii au inceput sa fie din ce in ce mai deschisi la achizitionarea de ceasuri in ultimii ani. Piata de ceasuri fashion si casual, dar si a celor sportive a deposit 10 miliarde de euro. Iar in ultimii ani, Romania este o adevarata piata de desfacere pentru ceasurile de lux si ceasurile inteligente.

Marci precum Orient, Tissot, Casio, Hublot, acestea deja nu mai au niciun farmec. Ele sunt ceasurile clasice pe care le poti intalni la orice roman. Insa anul acesta la moda sunt alte marci. Mai exact, smartwatchurile au inceput sa faca furori printre romanii de pretutindeni.

O noua marca de ceas inteligent disponibil pe piata

Luna februarie a acestui an anunta intrarea pe piata a unui nou smartwatch cu functii de monitorizare a pulsului si a activitatilor fizice, cu GPS si cu alte multe inbunatatiri fata de restul concurentilor ce ocupa aceasta piata. Este vorba despre ceasul lansat de compania Fitbit – smartwatchul Versa.

Acesta urmeaza sa fie gasit pe toata perioada anului in magazinele partenere: Emag, Orange, Vodafone si alte magazine, iar utilizatorii ce doresc sa se bucure de o experienta unica il pot comanda si online. Chiar de la lansare ceasul a fost inbunatatit cu doua functii noi. Este vorba despre functia de raspunsuri rapide la apeluri si o platforma de monitorizare a sanatatii la femei.

Ceasul va functiona perfect cu o platforma ce foloseste Android. Veti putea folosi aplicatii de tip WhatsApp sau Messanger pe acesta, utilizand functia de raspunsuri rapide care va va oferi o baza de date de raspunsuri prestabilite la mesaje.

Cat costa noul smartwatch?

Este bine de stiut ca noul ceas inteligent nu va fi o investitie enorma pentru cei care iubesc tehnologia. El va putea fi achizitionat pentru doar 199 euro, un pret comparabil cu orice alta marca de ceas din gama premium, care nu are insa functiile acestuia.

Asadar, pretul este unul chiar accesibil. Totusi este vorba despre un ceas inteligent care iti pune la dispozitie o multime de tehnologii si functii noi si inovative. Firbit Versa va veni odata cu aplicatia 2.0 care va permite sa integrati in aplicatie fluxuri de cunostinte si sa folositi oricand aceste date prin bratari inteligente de la Firbit.

De exemplu, pentru femei, acest ceas in combinatie cu aplicatia si cu bratarile inteligente poate ajunge sa monitorizeze foarte atent calendarul menstrual. Totodata, cei ce cumpara ceasul si vor sa foloseasca aplicatiile sale la un potential maxim, sunt invitati sa testeze serviciul premium Deezer pentru trei luni, gratuit. Astfel, pachetul inclus in oferta Firbit Vers poate fi o reala investitie.